Nagradna igra

Osvojite festivalske ulaznice za Rocklive festival

07:00h
0
Rocklive 2013 // foto: Mario Kos
Rocklive // Foto: Mario Kos

Rocklive festival, jedan od najpoznatijih glazbenih događaja ovih prostora, preselio se na Šodericu, a portal ePodravina nagrađuje dvoje sretnih čitatelja festivalskom ulaznicom.

Festival ulazi u svoju završnu fazu, ostalo je još 10 dana do održavanja ove glazbeno zabavne manifestacije koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, višednevnog kampiranja i aktivnog odmora.

U posljednjim trenucima pred festival došlo je i do jedne programske izmjene. Uslijed ozljede ruke pjevača benda Repetitor, isti je bio prisiljen otkazati dio zakazane turneje, pa tako i nastup na RockLive Festivalu. Umjesto njih, iz Slovenije na RockLive dolazi odličan bend Koala Voice s kojim su se već upoznali posjetitelji nekih domaćih festivala.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Među mnogobrojnim izvođačima potrebno je istaknuti uvijek aktualni Elemental, bend koji svježim albumom Tijelo i hit singlom Goli i bosi obara sve rekorde slušanosti.

Kawasaki 3P pobrinut će se za dobru domaću punk rock zabavu, a iz Italije nam dolaze i Los Fastidios, bend koji je otpjevao neslužbenu himnu punk pokreta – Antifa Hooligans. U sklopu svoje turneje ovi će nezaustavljivi punkeri svoj nastup održati uz jezero Šoderica.

Kompletan popis izvođača možete provjeriti ovdje.

Festivalski kamp ove godine donosi nekoliko novosti. Za boravak u kampu ove godine biti će potrebno izdvojiti 20 kuna za sva 3 dana trajanja festivala. Kamp je opremljen sanitarnim čvorom, prostorom za tuširanje, priključcima za punjenje mobitela, te mjestom za roštiljanje – sve što vam je potrebno za ugodan boravak.

Također, i ove godine HŽ Putnički prijevoz i RockLive festival ostvaruju suradnju, pa je tako osiguran popust od 40% na povratnu kartu za posjetitelje koji dođu vlakom, na udaljenostima dužim od 25 kilometara od Koprivnice, iz svih kolodvora unutar Hrvatske, kao i iz Slovenije.

Ulaznice su se do sada prodavale u rekordnom broju, no ima ih još. Festivalsku ulaznicu možete kupiti po cijeni od 80 kuna putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kuna. Poznate su i cijene jednodnevnih ulaznica, četvrtak 11.8. je besplatan, dok će pojedinačne ulaznice za petak i subotu iznositi 65 kuna.

Ekipa portala ePodravina.hr pripremila je nagradnu igru za svoje čitatelje – pa tako darujemo dvije festivalske ulaznice. Na vama je samo da ispunite obrazac u prilogu. Dobitnici ulaznica bit će objavljeni naknadno.

 

 RL6-raspored

čitam...