zaigrajte s nama

Osvojite ulaznice za megapopularnu predstavu Maša i Medvjed

18:00h
0
Maša i Medvjed // Foto: Facebook
Maša i Medvjed // Foto: Facebook

Portal ePodravina.hr svojim vjernim čitateljima daruje dvije ulaznice za ovaj kazališni spektakl.

Megapopularna interaktivna kazališna predstava za djecu Maša i medvjed dolazi u subotu, 21. svibnja, u dvoranu koprivničke Gimnazije Fran Galović s početkom u 17 sati.

Portal ePodravina.hr svojim vjernim čitateljima daruje dvije ulaznice za ovaj kazališni spektakl.

Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u prilogu, a mi ćemo metodom slučajnog odabira odabrati dva dobitnika koji će dobiti svaki po jednu ulaznicu.

Glazbeno-avanturističku komediju u kojoj su glavni junaci Maša i Medvjed, likovi iz poznatog ruskog animiranog filma, izvodi Moskovski teatar, a predstava je sinkronizirana na hrvatski jezik.

Mašu i Medvjeda obožavaju brojni mališani, a ovaj je razigrani i veseli animirani film postao nezaobilazan dio svakog djetinstva.

Mališani će zasigurno uživati u ovom spektaklu, a moći će se i družiti i uživo vidjeti svoje omiljene animirane likove.

Podsjetimo, Maša je hiperaktivna djevojčica dobrog srca, koja se izgubila u šumi, gdje je zalutala u Medvjedovu kuću, koji se o njoj brine. Medvjed pak voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom te dolazi do napetosti i kaosa, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući Medvjedovom zaštitničkom ponašanju prema Maši. Ostali likovi su stanovnici šume zec, jež, par vukova, vjeverica i medvjedić.

Djeca mlađa od četiri godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u četvrtak na portalu ePodravina.hr

Cijena ulaznice iznosi 80, 100, 120 ili 140 kuna ovisno o mjestu sjedenja, a mogu se kupiti u Šarenom dućanu ili Hotelu Podravina.