Münchhausen – Vilim Matula

Osvojite ulaznice za posljednu predstavu Ljeta u Ludensu

18:00h
0
Münchhausen – Vilim Matula

Ljeto u Ludensu, iznimno uspješan festival tijekom kojeg je publika u atriju Doma koprivničkog mladih uživala u pet predstava, privodi se kraju.

Zadnja predstava na repertoaru je Münchausen, nastala je u koprodukciji Teatra Exit i Teatromana, u kojoj igra Vilim Matula.

O tome zašto čovjek laže i kako to čini napisano je bezbroj debelih knjiga. Umijeće laži što nam ga podastire barun Münchhausen plijeni bujnošću razmahane mašte.

Münchausenovi lažopleti spram svega ovoga benigne su floskule koje nas poput čarolije umiju nasmijati do suza, pomažući nam da ne zaboravimo kako funkcionira istinski smijeh, taj osebujni mehanizam koji bi čovjeku, kada bi za njim češće posezao, možda i mogao donijeti stanovito samoizlječenje.

Pojedinačna cijena ulaznica je 40 kuna, a možete ih kupiti u uredu Ludens teatra na prvom katu Doma mladih od 10 do 14 sati svaki radni dan, u Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Cafeu i na klikom na link.

Ekipa portala ePodravina.hr pripremila je nagradnu igru za svoje čitatelje – pa tako darujemo tri puta po jednu ulaznicu za predstavu Münchhausen.

Na vama je samo da ispunite obrazac u prilogu, a sretne dobitnike objavit ćemo u petak. 

čitam...