Ljeto u Ludensu

Osvojite ulaznice za predstavu FreeDA s Nerom Stipičević

19:00h
0
Foto: Ludens Teatar

Kao poligon za nastanak ove predstave poslužili su život i rad Fride Kahlo.

Ludens Teatar predstavlja još jednu odličnu predstavu u sklopu Ljeta u Ludensu – FreeDA s Nerom Stipičević. Predstava je na programu u subotu, 23. srpnja, u 21 sat u Atriju koprivničkog Doma Mladih, a kao poligon za nastanak ove predstave poslužili su život i rad Fride Kahlo.

Strast prema životu, ljubav prema tradiciji i kulturnom nasljeđu kraja iz kojeg dolaze, povezali su umjetnicu iz malog dalmatinskog grada Makarske i umjetnicu iz Coyocoana, malog predjela velegrada Meksika.

To je polazna pozicija, susretanje sa svim posljedicama koje mjesto u kojem smo rođeni, i koje utječe na nas, donosi, te propitivanje kako iste utječu na nas.

Cijena pojedinačne ulaznice je 40 kuna, a ulaznice se mogu nabaviti u uredu Ludens teatra na 1. katu Doma Mladih (radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 10 – 14 sati, a broj telefona je 097 758 3367), u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, Le Petit Cafeu i na ovom linku.

Ekipa portala ePodravina.hr pripremila je nagradnu igru za svoje čitatelje – pa tako darujemo tri puta po jednu ulaznicu za predstavu FreeDA.

Na vama je samo da ispunite obrazac u prilogu, a sretne dobitnike objavit ćemo u četvrtak.