Kerekesh teatar

Osvojite ulaznice za prvu ovogodišnju predstavu na Šoderici – Ljubaf

Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš obećavaju da će vas nasmijati i zabaviti onako kako to samo oni znaju.

10:00h
0
Izuzetno dobra posjećenost prošle godine // Foto: Matija Gudlin

Kazališne predstave proteklog su ljeta na Podravskom moru bile apsolutni uspjeh te u potpunosti rasprodane, a ove godine organizatori Udruga mladih Koprivnice i Kerekesh Teatar očekuju isto.

U sklopu trećeg po redu Ljeta na Šoderici građanima pripremaju pet predstava koje će se održati na pozornici uz jezero, pod zvjezdanim nebom, a već ovog četvrtka odigrat će se najposjećenija predstava u prethodne dvije godine – Ljubaf.

Ekipa portala ePodravina.hr za svoje čitatelje pripremila je pet puta po jednu ulaznicu za predstavu Ljubaf. Potrebno je samo ispuniti obrazac ili lajkati i podijeliti ovu objavu, lajkati stranicu ePodravine na Facebooku i u komentaru označiti osobu s kojom želite na predstavu. Dobitnici će biti izvučeni u četvrtak ujutro.

Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš obećavaju da će vas nasmijati i zabaviti onako kako to samo oni znaju. Dođite u 21 sat na Šodericu i uživajte u još jednoj zabavnoj predstavi pod zvijezdama.

Ulaznice su u prodaji po 40 kuna u caffe baru Kaktus u Koprivnici, beach baru Mosquito i Pizzeriji Fortuna 3 na Šoderici, a prodavat će se i od 19 do 21 sati na ulazu na predstavu.

 

čitam...