Nadaleko poznati Partyloop Open Air nakon tri godine pauze vraća se na još atraktivniju lokaciju, samu obalu jezera Šoderica ispred kampa.

Nakon niza uspješnih događaja organizatori su najavili veliki povratak uz kvalitetnu elektronsku glazbu. Osim toga, posjetitelji će uživati u vrhunskom vizualnom spektaklu, video projekcijama te spektakularnoj rasvjeti i odličnoj ugostiteljskoj ponudi.

Headlineri ovogodišnjeg spektakla su Stanny Abram iz Slovenije, atraktivna Miss Sunshine iz Osijeka te svima dobro znani Krnya iz Križevaca, čiji će nastup uživo na električnoj gitari začiniti Ferzzo.

Stanny Abram, slovenski producentski genije s preko 1100 objavljenih pjesama i šest albuma, okupljene će zabaviti tech-house glazbenim spektrom.

Miss Sunshine na dodjeli DJ Awards nagrada 2014. godine // foto: privatna arhiva Miss Sunshine
Miss Sunshine na dodjeli DJ Awards nagrada 2014. godine // foto: privatna arhiva Miss Sunshine

Nakon njega pred publiku dolazi Miss Sunshine, osječanka koja je svoju bogatu glazbenu karijeru započela 1997. godine, a 2014. godine u španjolskoj Ibizi dobila je čast preuzimanja nagrade Dance Nation of the Year u ime Hrvatske. U glazbenom setu obuhvatit će varijante techna koje odišu njezinom osobnošću.

Zagrijavat ćemo se već u petak uz Krnyu, Maxo-a i Liquid9 od 21 sat na istoj lokaciji.

Krnya&Ferzzo
Krnya&Ferzzo

Za posjetitelje Partyloopa cijena kampiranja je 20kn po osobi uz gratis puštanje na zip-lineu u adrenalinskom parku, a svakog posjetitelja očekuje i popust od 25 posto na cijenu prolaska kroz cijeli adrenalinski park.

Čitatelji portala ePodravina imaju priliku svakodnevno osvojiti po dvije ulaznice za ovogodišnji Partyloop, a sve što trebate učinit je ispuniti obrazac koji se nalazi na kraju teksta.

Partyloop Plakat
Partyloop Plakat

.

čitam...