Ravnopravnost spolova

Osvojite ulaznice za hit komediju Muškarci.hr kojom se danas zatvara Ljeto na Šoderici

Vaš portal ePodravina.hr za vas ima pet puta po jednu ulaznicu, a s nama zaigrajte na našem Facebook profilu. 

08:55h
0
muškarci.hr
Foto: kazalistekerempuh.hr
Hit komedija Muškarci.hr dolazi zatvoriti 4. Ljeto na Šoderici!
Danas u 20.30 sati na Šodericu stižu Amar Bukvić, Boris Svrtan, Goran Grgić i Filip Detelić.
Tema predstave su žene, žene i samo žene…. dobro, malo i muškarci.
Ulaznice su u prodaji po 40 kn u caffe baru KAKTUS u Koprivnici i beach baru MOSQUITO na Šoderici, a prodavat će se i od 19.30 sati na ulazu na dan predstave.
Vaš portal ePodravina.hr za vas ima pet puta po jednu ulaznicu, a s nama zaigrajte na našem Facebook profilu.
O PREDSTAVI:
Potaknuti predstavom 5žena.com, a pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova  članak 16, stavak 2.  (Zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući način) smatramo svojom obavezom istupiti javno.

Izražavamo svoje čuđenje da mediji, rukovodeći se istim Zakonom članak 16. stavak 1, nisu smatrali svojom obavezom tijekom već tri godine zaštiti nas od objeda kojima obiluje gore navedena ženska predstava koje naziv više nećemo spominjati jer joj ne želimo raditi reklamu.

Zato smo nas četvorica odlučili predstavom reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o nama samima, jer nam nije strano biti samokritičnima, i to: realno, logično, objektivno i argumentirano.
Svojim dolaskom na našu predstavu, bez obzira kojeg ste spola, pokazat ćete da zagovarate ravnopravnost spolova i razumijete i uvažavate razlike između muškaraca i žena koje naše živote čine dinamičnim i lijepim.

Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar. . .  ljubav.

čitam...
Loading...