odvjetništvo

OTAC IZ PAKLA Zanemarivao djecu, tjerao ih da ga snimaju, prijetio policajcima preko ‘fejsa’ i uhodio ih

Nadalje, sumnja se da je taj 44 godišnjak tijekom veljače ove godine više puta prijetio batinama stručnoj osobi iz centra za socijalnu skrb koja je dolazila u njegovu kuću kako bi provela mjere brige i pomoći nad njegovom djecom.

09:00h
0
Ilustracija // Ingimage

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je 5. lipnja muškarca rođenog 1976. godine zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela. U više navrata je prijetio, nametljivo se ponašao, zanemarivao dijete i povrijedio njegova prava.

Tereti ga se da je u mjestu pokraj Ludbrega preko društvenih mreža slao prijetnje smrću dvjema osobama iz vodstva policijske postaje, a jednog od njih je redovito pratio i uhodio ga, te fotografirao i objavljivao fotke njegove kuće i automobila. Isto tako, u više navrata je prolazio kraj njegove kuće i raspitivao se kod drugih osoba o dotičnom policajcu i njegovom životu i navikama.

Nadalje, sumnja se da je taj 44-godišnjak tijekom veljače ove godine više puta prijetio batinama stručnoj osobi iz centra za socijalnu skrb koja je dolazila u njegovu kuću kako bi provela mjere brige i pomoći nad njegovom djecom.

Iako je po rješenju centra za socijalnu skrb muškarac bio dužan svoje troje djece uključiti u multidisciplinarnu obradu, on uopće nije došao u kliniku. Zato je na društvenim mrežama objavljivao snimke svoje djece, a 20. svibnja je od djece tražio da ga snimaju kako daje izjavu, iako su djeca time bila vidno uznemirena.

Određen mu je istražni zatvor.

čitam...