Studentski festival

Otkrivamo tko će ove godine nastupati na SHOWderici

Poznato je kako je SHOWderica svake godine sve bolja, što samim programom, tako i cjelokupnom organizacijom.

10:59h
0
Foto: Matija Gudlin

Studenti iz Udruge športske rekreacije podravskih studenata kao organizator SHOWderica, studentskog festivala i ove vam godine priprema odličan provod na Šoderici, popularnom jezeru nadomak Koprivnice.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg druženja, ovaj vas put očekuje još više zabave, odlični bendovi i dj-evi, ali i trash party, nezaobilazan dio festivala koji otvori prvi dan festivala i pripremi nas za odličan party u subotu.

SHOWderica je započela 2014. godine kao novi projekt Udruge športske rekreacije podravskih studenata i pokrenula revitalizaciju jezera Šoderica.

Foto: Matija Gudlin

Šoderica sad već živi punim plućima svaki dan, ne samo ljetnim danima.

Ako se baviš glazbom i DJ si u slobodno vrijeme, SHOWderica ti nudi odličnu ponudu. Napravi mix, oduševi suce i sviraj na SHOWderici i kreni svoju glazbenu avanturu.
Detalji o DJ contestu na linku. – poručuju organizatori.

Poznato je kako je SHOWderica svake godine sve bolja, što samim programom, tako i cjelokupnom organizacijom. Podravski studenti ni ove godine ništa ne prepuštaju slučaju, zasigurno vas očekuje odlična zabava na Podravskom moru.

Foto: Matija Gudlin

Na Šoderici zabava počinje 21. srpnja, a nastavlja se i 22. srpnja.

Tradicionalno, prvi dan, plešete u ritmu trash glazbe, dok su za subotu predviđeni Mašinko, One step away, Me As Well, Myrak i Dyslm. Organizatori poručuju da će biti još odličnih izvođača, čija će imena otkriti do početka festivala.

– Osim dobre glazbe, SHOWderica je domaćin i brojnih sportskih događanja, kao što je odbojka na pijesku. Tako da je na vama, da i ove godine dođemo na Šotku i dobrom zabavom zaključimo mjesec srpanj i ispitne rokove! – poručuju organizatori.

U prodaji su ulaznice za ovogodišnju Showdericu po odličnoj cijeni od 45 kn za oba dana. Možete ih kupiti online, preko sustava Entrio.

čitam...