IZVANREDNO PRIOPĆENJE

Otkriveno tko je i otkuda dolazi vozač koji je automobilom udario te usmrtio Nepalca

Zahvaljujemo se ovom prilikom medijima i građanima na pomoći u pronalasku vozila i vozača, poručuju iz PU varaždinske.

10:02h
0
Ilustracija // Foto: Mateo Alečković

Pisali smo o tragičnim nesrećama koje su se dogodile u varaždinskom kraju. Podsjetimo, donedavno nepoznati počinitelj automobilom je jurio državnom cestom u Varaždinu. Prešao je na biciklističku stazu te udario 32-godišnjeg biciklista, odbacio ga na pješaka i pobjegao s mjesta nesreće.

– Biciklist je udario u tijelo 21-godišnjeg pješaka, koji se prethodno pješice kretao u istom smjeru. Pješak je uslijed udara odbačen u cestovni jarak i zadobio je ozljede, dok je biciklist na mjestu udara zadobio teške ozljede od kojih je na mjestu preminuo – stajalo je u policijskom priopćenju.

Upravo je stiglo novo, izvanredno priopćenje Policijske uprave varaždinske u kojemu stoji kako je otkriven počinitelj ovoga djela.

– Policijski službenici Policijske uprave varaždinske intenzivnim radom došli su do saznanja o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći. Daljnjim radom policijski službenici su jučer, 1. kolovoza tijekom večernjih sati uhitili muškarca starosti 30 godina s područja Međimurja zbog sumnje da je izazvao navedenu prometnu nesreću. U koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu u tijeku je obavljanje očevida na vozilu i kriminalističko istraživanje – objavili su.

– Zahvaljujemo se ovom prilikom medijima i građanima na pomoći u pronalasku vozila i
vozača – dodaju.