Otkup pšenice // Traktorima pristup samo iz Ulice I. Česmičkog

10:01h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Od ponedjeljka, 2. srpnja, započinje otkup pšenice u silose. Kao i svake godine veliki broj poljoprivrednih proizvođača svoj urod će predati u silose TD „Podravka“ koji se nalaze u Pavelinskoj ulici u Koprivnici. Kako bi se izbjeglo usporavanje normalnog toka prometa i spriječilo događanje prometnih nesreća, pristup silosima biti će omogućen samo iz Ulice Ivana Česmičkog u Koprivnici, saznajemo iz policije.

U Ulici Ivana Česmičkog u Koprivnici djelatnici Županijske uprave za ceste postavili su odgovarajuću prometnu signalizaciju pomoću koje je određen dio kolnika za kolonu traktora kojima će se žito prevoziti u silose, ali i pomoću kojih će ostali vozači biti upozoreni na kolonu. U policiji napominju kako neće biti moguće moguće formiranje kolone traktora na Ivanjskoj cesti u Koprivnici.


Policija poziva sve sudionike u prometu da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju te da postupaju sukladno znakovima koje im daju policijski službenici ili pripadnici Jedinice prometne mladeži. Vozila moraju biti tehnički ispravna, registrirana, imati važeću prometnu dozvolu i biti osigurana, a vozače traktora se poziva da ne konzumiraju alkohol prilikom dolaska ili čekanja u koloni.

Policijski službenici Postaje prometne policije će tijekom trajanja otkupa žita vršiti pojačani nadzor prometa u Ulici Ivana Česmičkog i okolnim ulicama kako bi osigurali normalno odvijanje prometa. Također će se na području cijele Policijske uprave pojačano nadzirati vozače traktora.

čitam...