Za novu akademsku godinu

Otvoren novi natječaj, studenti s područja Općine Koprivnički Ivanec dobit će kredite

Natječaj je otvoren do 31. listopada.

13:23h
0
Foto: Matija Gudlin
Mario Švegović // Foto: Matija Gudlin

Općinski načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović raspisao je natječaj za dodjelu studentskih kredita.

Studentski krediti dodjeljuju su za akademsku godinu 2019./2020. i to redovnim studentima s područja spomenute općine, a sredstva na ime kredita osigurana su proračunom Općine Koprivnički Ivanec.

Sredstva će biti osigurana za 15 studenata s područja Općine, iznos kredita iznosit će 500 kuna mjesečno, a kriteriji po kojima će krediti biti odobreni su sljedeći:

  • Uspjeh u prethodnom obrazovanju
  • Prihod po članu domaćinstva
  • Nadareni studenti

Iz Općine napominju kako je natječaj otvoren do 31. listopada ove godine, a uz prijavu kandidati trebaju priložiti i potvrdu o redovnom upisu u akademsku godinu 2019/2020. Studenti koji upisuju prvu godinu studija trebaju priložiti presliku svjedodžbe o završnom ispitu te presliku svjedodžbe o završenom četvrtom razredu.

Studenti koji su na višim godinama trebaju priložiti prijepis ocjena položenih ispita u prethodnoj godini ili presliku indeksa uz predočenje istog, potvrda o prebivalištu te presliku osobne iskaznice, dokaz o postignutom uspjehu na natjecanjima, potvrdu o svim ostvarenim primanjima svih članova domaćinstva u prethodnoj kalendarskoj godini te izjavu o broju članova domaćinstva.

Studenti s određenom vrstom invaliditeta trebaju priložiti rješenje nadležnog tijela o utvrđenoj invalidnosti. Također, ako je student dijete poginulog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata ili dijete hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata treba priložiti i uvjerenje nadležnog tijela. Studenti koji su djeca samohranog roditelja trebaju priložiti i izjavu samohranog roditelja.

Prijave se primaju do 31. listopada na adresu Općine: Matije Gupca 12, Koprivnički Ivanec 48 000 Koprivnica s naznakom: “Za studentski kredit”.

Sve druge informacije studenti mogu dobiti i pozivom na broj 048/638-100.

čitam...