0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za novu akademsku godinu

Otvoren novi natječaj, studenti s područja Općine Koprivnički Ivanec dobit će kredite
O

Natječaj je otvoren do 31. listopada.

Ne propustite

Općinski načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović raspisao je natječaj za dodjelu studentskih kredita.

Studentski krediti dodjeljuju su za akademsku godinu 2019./2020. i to redovnim studentima s područja spomenute općine, a sredstva na ime kredita osigurana su proračunom Općine Koprivnički Ivanec.

Sredstva će biti osigurana za 15 studenata s područja Općine, iznos kredita iznosit će 500 kuna mjesečno, a kriteriji po kojima će krediti biti odobreni su sljedeći:

  • Uspjeh u prethodnom obrazovanju
  • Prihod po članu domaćinstva
  • Nadareni studenti

Iz Općine napominju kako je natječaj otvoren do 31. listopada ove godine, a uz prijavu kandidati trebaju priložiti i potvrdu o redovnom upisu u akademsku godinu 2019/2020. Studenti koji upisuju prvu godinu studija trebaju priložiti presliku svjedodžbe o završnom ispitu te presliku svjedodžbe o završenom četvrtom razredu.

Studenti koji su na višim godinama trebaju priložiti prijepis ocjena položenih ispita u prethodnoj godini ili presliku indeksa uz predočenje istog, potvrda o prebivalištu te presliku osobne iskaznice, dokaz o postignutom uspjehu na natjecanjima, potvrdu o svim ostvarenim primanjima svih članova domaćinstva u prethodnoj kalendarskoj godini te izjavu o broju članova domaćinstva.

Studenti s određenom vrstom invaliditeta trebaju priložiti rješenje nadležnog tijela o utvrđenoj invalidnosti. Također, ako je student dijete poginulog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata ili dijete hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata treba priložiti i uvjerenje nadležnog tijela. Studenti koji su djeca samohranog roditelja trebaju priložiti i izjavu samohranog roditelja.

Prijave se primaju do 31. listopada na adresu Općine: Matije Gupca 12, Koprivnički Ivanec 48 000 Koprivnica s naznakom: “Za studentski kredit”.

Sve druge informacije studenti mogu dobiti i pozivom na broj 048/638-100.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti