vrijedne nagrade

Otvorene su prijave za natjecanje programera CODEFEST powered by A1, najboljima se pruža prilika osvojiti 10.000 kn

Koprivnički poduzetnik organizira treći po redu “CODEFEST” - posebnost ovogodišnjeg natjecanja je da se rješava telekomunikacijski problem, a zadatak je unaprijed poznat

14:54h
0

Koprivnica treći put po redu postaje domaćin natjecanja CODEFEST. Ovo 24 -satno natjecanje održati će se 24.5.2019. i 25.5.2019. s početkom od 16 sati u Domu mladih. Kao i svake godine natjecatelji će se suočiti s rješavanjem problema programirajući i na taj način se boriti na osvajanje vrijednih nagrada. Iz Koprivničkog poduzetnika pozivaju sve hobiste ili profesionalce kojima su programiranje, dizajn, tehnološke inovacije, mobilne ili web aplikacije strast da se prijave na natjecanje.

Novost ove godine je da je zadatak unaprijed objavljen. Kreiran u suradnji s A1 i oblikovan uz pomoć ostalih mentora, orijentiran je na rješavanje telekomunikacijskog problema.

– Nije ideja ni potreba dobiti potpuno rješenje spremno za implementaciju i puštanje na produkciju, nego je primarni cilj identificirati tim ljudi s kojim A1 Hrvatska želi nastaviti suradnju u ovoj domeni – poručuju Iz Koprivničkog poduzetnika.

Ocjenjivanje će biti podijeljeno u nekoliko komponenti među kojima su: kvaliteta rješenja, prijedlog komunikacije korisnicima, prezentacija i komponenta inovativnosti u rješenju.

Natjecanje će se održati pod pokroviteljstvom brojnih spoznora (A1, IN2 grupa, Hangar 18, Infinum, Grad Koprivnica, Komunalac), a timovi će tijekom cijelog natjecanja imati podršku stručnih mentora (A1, IN2 grupa, Avoco, Void Main, Inducta).

24 sata biti će dovoljno za oblikovanje ideja, dobru zabavu i osvajanje odličnih nagrada, stoga ne propustite priliku i prijavite se.

Prijave su otvorene do 20. svibnja 2019. putem linka – https://forms.gle/ajgjmeD9Jc953sAt9

Više informacija o samom natjecanju, nagradama i zadatku potražite na https://www.inkubator.info/codefest/

čitam...