TRADICIONALNO NATJECANJE

Otvorene su prijave za vrhunske križevačke malonogometne turnire, rekordni fond premašuje 100 tisuća kuna

Turnir će početi 13. prosinca, dok je 5. siječanj rezerviran za finalnu večer.

10:18h
0
Turnir u malom nogometu Križevci 2016. // FOTO: Admir Sinani
Ilustracija // Foto: Admir Sinani

Križevce će uskoro disati mali nogomet. U tijeku su prijave, koje traju do 8. prosinca, za 21. turnir u malom nogometu Križevci 2019. Ožujsko-KTC i za 3. turnir županijskih klubova Križevci 2019 Ožujsko-Robin trgovine.

Glavni turnir, na kojemu naslov brani Cvjetno Poliklinika Milojević, pobjedniku donosi 50 tisuća kuna, drugoplasiranom 20 tisuća, trećeplasiranom deset tisuća, a četvrtom pet tisuća kuna. Kotizacija iznosi 800 kuna.

Kunovečko Bratstvo, član Prve ŽNL, prošle je godine osvojilo titulu najboljeg dvoranskog županijskog kluba. Prvo mjesto na ovome natjecanju bit će nagrađeno s deset tisuća kuna, drugo s pet tisuća, treće s dvije, a četvrto s tisuću kuna. Kotizacija je 500 kuna.

Ukupno gledajući, nagradni fond iznosi rekordne 103 tisuće kuna, a posjetitelji će svakodnevno sudjelovati u nagradnoj tomboli. Prijaviti se možete do 8. prosinca na prijava@krizevciturnir.com i zajednica-kz@gmail.com te na brojeve 091/510-8967 i 098/626-686.

Turnir će početi 13. prosinca, dok je 5. siječanj rezerviran za finalnu večer. Dodajmo kako će se održavati i 11. izdanje turnira za pionire U-14 Cedevita sport namijenjen nogometašima rođenim 2005. godine te mlađima.

Organizatori turnira su NK Radnik-Križevci i Zajednica športskih udruga Križevci, pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije, i u Zagrebačku pivovaru, tvrtku KTC d.d. i Robin trgovine koji, među ostalim sponzorima, prate turnir.

čitam...
Loading...