24 C
Koprivnica
Četvrtak, 28. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvoreni radovi na komunalnom opremanju stambene zone Lenišće istok
O

Ne propustite

Otvoreni radovi na komunalnom opremanju stambene zone Lenišće istokGradonačelnik Zvonimir Mršić danas je otvorio radove u kojima se planira kompletno komunalno opremanje stambene zone ukupne duljine 800 metara. Radovi se izvode južno od ulice dr. Željka Selingera i istočno od Ulice Mije Šimeka.
Osigurat će se komunalna opremljenost  24 građevne čestice stambene namjene za obiteljsku izgradnju te 6 građevinskih čestica za višestambenu izgradnju.
Radovi započinju izgradnjom kanalizacijske, vodovodne i plinske mreže, a nastavit će se s radovima na izgradnji prometnica, DTK i javne rasvjete.
Izvođač radova je Koming, a troškove izgradnje u iznosu od 6 milijuna i 500 tisuća kuna financira Grad Koprivnica. Završetak radova planiran je u proljeće 2009. godine.
foto: Josip Maljak / Večernji list
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rokaj po Podravini 23

Koprivnički skate park otvara se natjecanjem gdje će domaće snage pokazati svoje vještine, a bit će i bacanja romobila u dalj

Koprivnica je nedavno dobila novi skate park, a on će biti i službeno otvoren natjecanjem. Ono će se održati u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti