TEDxKoprivnicaLibrary

Na otvorenom, uz pivo i kokice, učite o znanosti i budućnosti

09:00h
0
TEDx u koprivničkoj knjižnici // Foto: Matija Gudlin

Posjetitelje TEDx-a očekuje projekcija aktualnih govora sa znanstvenim temama prezentiranim na zanimljiv i inspirativan način.

U sklopu Ljeta na Zrinskom knjižnica organizira velik broj programa, a jedan od njih je popularni TEDxKoprivnicaLibrary.

U utorak, 26. srpnja, u 21 sat u dvorištu Kina Velebit i knjižnice održati će se TEDx na otvorenom s temom – Što nam znanost i budućnost donose.

Posjetitelje očekuje projekcija aktualnih govora sa znanstvenim temama prezentiranim na zanimljiv i inspirativan način. Govori će zasigurno omogućiti posjetiteljima da napune svoje baterije dobrim idejama te da se na radno mjesto vrate svježi i ispunjeni.

Ovoga puta na samom događanju neće biti govornika i neće trebati ulaznica, ali to ne znači da neće biti zanimljivih tema i drugih iznenađenja.

U slučaju kiše TEDx se seli na dobro poznati prostor Stručno-znanstvenog odjela, a iz knjižnice pozivaju sve zainteresirane da ponesu dekice, stolčiće, ležaljke ili bilo što na čemu će im biti udobno sjediti i uživati u govorima i idejama vrijednim širenja.

– Posljednji put smo morali uvesti besplatne ulaznice jer nismo imali mjesta za sve ljude. Sada smo vani, u ugodnoj atmosferi, s kokicama i pivom za goste uz pomoć naših sponzora. Imamo prilike razgovarati sa svim posjetiteljima i opaka smo konkurencija Kinu na otvorenom – poručuju iz knjižnice.