Solo nastup

Zvijezde kažu da ova četiri horoskopska znaka najviše vole masturbirati

09:58h
0
Ilustracija // Ingimage

Svaki znak zodijaka ima jedinstven odnos prema masturbaciji i užitku. Neki se znakovi možda neće češće odlučiti na masturbaciju, ali ima i onih koji u tome naprosto uživaju, piše miss7.

Evo koja četiri znaka su se našla visoko na ljestvici i koji su to razlozi zbog kojih se nerijetko odluče na “solo nastup tamo dolje”.

Bik

Kada je riječ o luksuzu i brizi o sebi, Bikovi se znaju razmaziti. Budući da se vole dobro provoditi, ovaj znak se također voli zaigrati solo. Bik ima nekoliko načina na koje se vole spustiti  u sebe i uživa u igri te je mijenja sukladno svom raspoloženju. Ovaj znak uživa u malim ritualima – bila to pjenasta kupka ili oblačenje zavodljivog donjeg rublja

Blizanci

Blizanci su iznimno prilagodljivi svakoj situaciji, a kao rezultat toga oni nemaju problema slušati svoje želje. Ako nešto zazvoni zvonom “masturbacije” u glavi jednog Blizanca, poslušat će taj poziv na akciju. Njima ne treba veliki povod, dovoljna je vruća scena seksa na televiziji ili nova seks igračka.

Ovan

Ovnovi su neovisni i znaju kako doći do uspjeha. Znaš onu osobu iz tvog projektnog tima koja postiže najviše postignuća? To je Ovan. Ništa ne sprečava ovaj znak da dobije ono što želi. Poznaju svoje tijelo i iznimno su ponosni na to što znaju što ih najbolje stimulira te kakav reakciju određen dodir postiže. Osim za solo akciju, ovakva saznanja mogu i njegov seksualni život s partnerom učiniti mnogo zabavnijim.

Vaga

Životni cilj Vage je osjećati se dobro stoga ne čudi podatak da su pronašle svoje mjesto na ovoj listi. Pripadnici ovog znaka veliki su ljubitelji masturbacije te točno znaju gdje dirati svoje tijelo kako bi postigli različite vrste orgazma. Uvijek razmišljaju o tome koje bi nove seksualne igračke dodali svojoj kolekciji, ali nikada neće zaboraviti da je prava čar u njihovim rukama.

čitam...
Loading...