Veza bez obaveza

Ova tri horoskopska znaka uživaju u avanturama i novim ljubavnim iskustvima

10:37h
0
Foto: Ingimage

Ova tri horoskopska znaka najbolji su izbor ako tražite nekog s kim ćete uživati u vezi bez obaveza, piše Index.

Ovan

Ovnovi najveće zadovoljstvo pronalaze u osvajanju. Ovim vatrenim znakom upravlja Mars, planet koji se povezuje sa strašću pa su oni avanturističke prirode. Katkad se dogodi da zavedeni strašću završe u ozbiljnoj vezi u kojoj se ne osjećaju dobro pa brže bolje traže izlaz iz nje. Njih pokreću strast i romansa pa obožavaju kratke i napete veze sve dok ne nađu pravu osobu s kojom bi se mogli skrasiti. Ova prava osoba mora biti netko tko može pratiti njihov tempo ili dati im prostora za njihove osobne avanture.

Blizanci

Blizanci su prirodna radoznali i fascinirani životom i novim iskustvima. Ovaj zračni znak ide u pravcu svojih zanimanja, a ako netko ili nešto ne može održati njegovu pažnju, lagano nastavlja dalje. Blizanci vole biti u romantičnim vezama, ali su rijetko kad spremni uložiti u njih, osim ako nisu potpuno, intelektualno i emotivno, slobodni s osobom s kojom su. Ovaj se horoskopski znak odlučuje skrasiti tek kad on smatra da je spreman za to.

Strijelac

Od svih horoskopskih znakova Strijelac najviše voli kratke veze. Ovaj šarmantni znak želi proživjeti život kao jednu veliku zabavu pa su prilike za romantične susrete vrlo česte. Strijelčevi vole slobodu istraživati i širiti svoje vidike. Oni stalno žele nova iskustva pa im zbog toga ostaje malo vremena da se posvete održavanju ozbiljne veze. Zbog toga su njihove veze često krate, ali slatke.

čitam...
Loading...