Veliki um zodijaka

Ovaj horoskopski znak najviše je proračunat, ne zna se zabavljati, nikad ne zaboravlja, ali voli do beskraja

Prepustiti nešto slučaju, za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto jer samo tako funkcioniraju. Točni su i proračunati. Sve računaju, dijele i rastavljaju na sitne dijelove kako bi bez greške to odradili.

11:22h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Riječ je o jednom analitičkom umu koji skenira tuđe riječi, pakira ih i obrađuje.

Prepustiti nešto slučaju, za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto jer samo tako funkcioniraju. Točni su i proračunati. Sve računaju, dijele i rastavljaju na sitne dijelove kako bi bez greške to odradili.

Riječ je, naravno, o Djevici.

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice se ne znaju zabavljati.

One jednostavno ne znaju skratiti.. Ako sve ne obrazlože kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih netko prekine. Pošto su užasno nervozni, naglo povisuju ton, do urlanja da bi objasnili do kraja što su započeli. Ne dozvoljavaju da ih netko prekida.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netočnosti… Njihovi živci su pre tanki, a reakcije jako burne, velika su zlopamtila, u stanju su “iskopati” detalje koje bi svatko zaboravio.

Fotografsko pamćenje

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički točno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora biti logično. A u emocijama je najmanje ima. Ne znaju razlikovati te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike i točnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac.

Očekuju i traže čistoću i točnost. A sami su često “šlampavi” i netočni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

Sa Djevicom će svako izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i spakirali u “nezaborav” u svom mozgu.

Vole bez granica

Hipohondri su najčešće rođeni u ovom znaku. U ljubavnim vezama vole do beskraja i natrag. Daju se bezrezervno, druge vole više od sebe. Njihova ljubav je čista kao suza. Kada vole ne varaju. Za Djevice je to skoro kao nemoguća misija. Najradije varaju osobe rođene u ovom znaku. Za njih to nema smisla. Tu uskače ona logika.

Užasno su nepovjerljive prema partneru. Guše ga, posesivne su i užasno ljubomorne. Ne postoji napornije biće od ljubomorne Djevice. Raditi će sve one gluposti da bi došle do dokaza da li ih partner vara. Dok traje to ludilo, teško ih je gledati i slušati, ujedno i jako tužno.

Oni zaista ne vjeruju. Njihova sumnja od njih pravi budale. Iako svjesni toga, to je jače od njih i dok ne “istjeraju” stvar na čistac ne odustaju. Kada saznaju istinu, mire se sa njom, ma kakva bila.

Većeg papučarskog ponašanja nema nego kod Djevice i mazohistički uživaju u tome. Njih jedino odgovara novac koji jako vole, a ne znaju sa njim, piše net.hr

čitam...
Loading...