bit će i defile

Ovaj vikend je Motorijada u Kampusu, pripazite na motocikliste i ostale sudionike u prometu

Tijekom trajanja moto skupa, već tradicionalno će od strane policijskih službenika na ulazu/izlazu u moto kamp biti postavljen info - pult gdje će se vršiti preventivno alkotestiranje vozača mopeda i motocikla, a s ciljem sprječavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju ove kategorije vozača.  

11:12h
0
Motoristički defile // Foto: Matija Gudlin

Iz Policijske postaje Koprivnica poslali su priopćenje o regulaciji prometa za vrijeme održavanja Motorijade u koprivničkom Kampusu. Skreću pozornost na poštivanje prometnih propisa, prilagođavanje brzine kretanja vozila uvjetima na kolniku i obvezu korištenja zaštitne opreme.

Tijekom moto skupa, u subotu, 22. lipnja u 18 sati organiziran je početak defilea na relaciji Kampus – Ulica Mihovila Pavleka Miškine – Trg bana Josipa Jelačića – Zrinski trg – Ulica Ante Starčevića – Ulica Ivana Česmićkog – Đelekovec – Šoderica, gdje će se sudionici defilea zadržati oko sat vremena, nakon toga slijedi povratak u Kampus relacijom Drnje – Peteranec – Peteranska cesta – Kampus. Defile će se provesti u pratnji policijskih službenika Postaje prometne policije Koprivnica.

Parking za automobile osiguran je unutar Kampusa, kamp za motoriste je također u parku Kampusa. Prema najavama organizatora na rečenom okupljanju očekuje se veći broj vozača motocikala i mopeda, ali i drugih kategorija vozača, posjetitelja s područja Koprivničko – križevačke županije, ali i s područja cijele Hrvatske te inozemstva.

Povećana frekvencija prometovanja očekuje se u popodnevnim i noćnim satima tijekom, 22./23. lipnja.

Kako bi se smanjilo stradavanje u prometu te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica, od 14 sati u petak, 21. lipnja, do 16 sati u nedjelju, 23. lipnja,  provest će se pojačani nadzor kretanja vozača mopeda, motocikla i bicikala.

Tijekom trajanja moto skupa, već tradicionalno će od strane policijskih službenika na ulazu/izlazu u moto kamp biti postavljen info – pult gdje će se vršiti preventivno alkotestiranje vozača mopeda i motocikla, a s ciljem sprječavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju ove kategorije vozača.

čitam...