Ove subote veliki Oliverov koncert: Oliveru će se pridružiti i Vilibald

08:35h
0
Pressica u restoranu Korkyra

Na konferenciji za medije koja je održana u renomiranom zagrebačkom restoranu Korkyra, koncertna agencija Gramofon je zajedno s Oliverom Dragojevićem najavila dva velika predstojeća koncertna spektakla – koncert Olivera Dragojevića u Slavonskom Brodu koji će se održati  10.12. u Sportskoj dvorani „Vijuš“, te dan kasnije, 11.12. Oliverov koncert u Koprivnici, koji će se održati u Sportskoj dvorani srednje škole. Za koncert u Koprivnici, organizatori iz agencije Gramofon predvidjeli su i posebno iznenađenje – Oliveru će se na koprivničkom koncertu na bini pridružiti i Vilibald Kovač, mlada zvijezda showa „Hrvatska traži zvijezdu“!

Oba predstojeća koncertna spektakla dio su  promotivne koncertne turneje za aktualni album Olivera Dragojevića „Samo da je tu“, koji je objavljen pod etiketom diskografske kuće Aquarius records, no kao što je i sam Oliver potvrdio, na koncertima će uz nove hitove zapjevati i svoje stare, legendarne pjesme.

Pressica u restoranu Korkyra„Pozivam vas da dođete, da pjevamo zajedno! Neće u tih nekoliko sati biti dovoljno vremena da otpjevamo sve one lijepe pjesme koje nas vežu, ali bit će za svakoga po nešto i starijih i novih pjesama s mog novog albuma,“ poručio je Oliver s press konferencije svojoj vjernoj publici, te je dodatno naglasio da će ga na oba koncerta pratiti njegov bend Dupini, u proširenoj postavi.

Press konferencija također je bila i prva prigoda za najavu Oliverove turneje u Bosni i Hercegovini koja će u organizaciji zagrebačke agencije Gramofon otpočeti u ožujku 2011., a uz Sarajevo, Tuzlu i Mostar, obuhvatit će još nekoliko gradova u BiH.

Koprivnica.net i agencija Gramofon poklanjaju 5 ulaznica najbržima. Prvih pet e-mailova poslanih na info@koprivnica.net s naslovom “Oliver – Nagradna igra”, te imenom i prezimenom osvaja besplatnu ulaznicu. Dobitnici će biti obaviješteni mailom i objavljeni ovdje. Ulaznice će se moći podići na ulazu prije koncerta od 18h.

Dobitnici: Josipa Žufika, Romina Ćumurović, Magdalena Dadić, Antonija Rušak i Saša Marđetko.