happy i crazy

Ove subote vozi se Biciklijada na kvadrat, sudionike će nakon vožnje zabavljati popularni Mejaši, a bit će i besplatnog graha

Na povratku u cilj sve posjetitelje očekuje besplatan grah i zabavni program. Koncert će održati popularni Mejaši.

11:30h
0
Za odličnu atmosferi pobrinuli su se i Mejaši // Foto: Tomislav Jurenec
Mejaši // Foto: Tomislav Jurenec

Ove subote vozimo bicikle i to na biciklijadi pod imenom Biciklijada2 (Biciklijada na kvadrat). Ponovno se voze dvije rute – happy i crazy.


Happy ruta je zapravo tradicionalna ludbreška biciklijada koja će ove godini biti već 32. po redu, a Crazy ruta je prva međunarodna biciklijada.

Duljina staze Crazy rute je cca 80 kilometara i staza nije zahtjevna, no prolaze se dvije županije i dvije države pa su zato prijave omogućene isključivo punoljetnim osobama.

Okupljanje sudionika i prijave će biti u Centru svijeta. Kreće se u 12.15 sati prema Letenyu (Ludbreg, Selnik, Sveti Đurđ, Prelog, Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec, Goričan, Letenye). U 15 sati je START prve međunarodne biciklijade u centru Letenya (Letenye, Goričan, Donji Kraljevec, Hemuševec, Draškovec, Oporovec, Prelog, Hrženica, Sveti Đurđ, Selnik, Ludbreg).

Osigurana je medicinska pratnja biciklista, mobilna okrjepa te okrjepne stanice u Prelogu u hotelu Panorama na polasku i na povratku u odmorištu za bicikliste u Oporovcu.

U vrijeme kada će sudionici Crazy rute klačiti prema cilju, u Centru svijeta u 16:30 sati počinje okupljanje sudionika 32. tradicionalne ludbreške biciklijade odnosno Happy rute od cca 12,5 km.

Start 32. Ludbreške biciklijade je u 17 sati, a trasa rekreativne biciklističke vožnje ide iz centra svijeta, Globočec, Čukovec, Sv. Petar, Apatija, Slokovec, Sigetec Ludbreški, Selnik, pa natrag u Centar svijeta.

U Happy ruti mogu sudjelovati svi, i maleni i veliki.

Na povratku u cilj sve posjetitelje očekuje besplatan grah i zabavni program. Koncert će održati popularni Mejaši.

čitam...