domaći sastav

OVERFLOW IS BACK! Poznati punk rockeri vraćaju se na veliku scenu s tri nove pjesme

Također, za početak prosinca pripremaju veliko i ekskluzivno koncertno iznenađenje - svirat će u čak tri grada u jednoj večeri.

09:44h
0
Overflow najenergičniji na Rocklive-u // foto: Mario Grobenski

Koprivničko-varaždinski punk rock sastav Overflow vraća se na scenu nakon šest godina pauze, piše Index.

Nakon eksperimenta na hrvatskom jeziku albumom “Miškina” iz 2013. godine, bend osnovan 1990. godine u Koprivnici se vraća korijenima, a prošli tjedan pretpremijerno su najavili diskografski i koncertni povratak trilogijom videospotova/singlova From My Lips – Dim – Words te predstavili novog člana benda, gitarista Vedrana Dautanca.

Osim toga, bend je iznio planove za sljedeću godinu kada slave 30 godina postojanja i kreću na veliku regionalnu koncertnu turneju. Također, za početak prosinca pripremaju veliko i ekskluzivno koncertno iznenađenje – svirat će u čak tri grada u jednoj večeri.

– Ove pjesme su reakcija na frustracije koje nisu osobne, zbog kojih nećeš vrištati na prvu, ali će te ozbiljno uznemiriti ako ti nije svejedno. One su provokacija. Stimulacija tvog srca, mozga i duha. Ne nude odgovore, postavljaju pitanja. Nudimo izazov – kažu članovi benda o novim pjesmama.

Evo što dečki poručuju slušateljima da se zapitaju slušajući njihove nove pjesme:

From My Lips: “Što je za tebe ljubav? Može li ljubav imati happy end? Koga ti najviše voliš? Kako to pokazuješ?”

Dim: “Koja je tvoja najveća katastrofa? Kolika je tvoja odgovornost? Da civilizacija danas propadne, što bi ti najviše nedostajalo? A što ti uopće ne bi nedostajalo?”

Words: “Koliko se svijet promijenio otkad znaš za sebe? Mijenjaš li ti svijet nabolje? Što je ‘bolje’? Koristiš li mozak kad te ispuni buka informacija? Zaista? Kritički? A što je to ‘zdrav razum’?”

čitam...
Loading...