Uspješni u ljubavi

Ovi horoskopski znakovi neodoljivi su zavodnici i majstori flerta

Astrolozi tvrde da neki znakovi ipak imaju bolje predispozicije od drugih.

12:04h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Iako horoskopski znak nije nužno odgovoran za to je li netko uspješan ili neuspješan sa ženama, astrolozi tvrde da neki znakovi ipak imaju bolje predispozicije.

Ovan

Ovnovi vole biti mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Također, muškarci rođeni u ovom znaku pružit će vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe te puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će također bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi tjednima, a upornošću i stilom sigurno će je uspjeti osvojiti. I pod plahtama će ovaj muškarac biti velikodušan te vam pružiti najviše što može, no isto to će očekivati i od vas. Drugim riječima, on pruža, ali i zahtijeva obožavanje.

Vaga

Muškarac Vaga osvojit će vas s puno stila, šarma i raskoši. No Vage uživaju u intimnim trenucima s partnerom i žele od njih čuti nježne riječi te očekuju da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, no za to im treba i odgovarajuća partnerica, koja će ih moći pratiti u svemu.

Škorpion

Škorpioni se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih ih može pratiti. On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i tijelo, no svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti ugodan jer su u suštini nježni i ranjivi. No seks će biti i više nego fantastičan.

Strijelac

Kad se svidite Strijelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavat će sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete dobiti dojam da ste vi jedina žena na svijetu koju on želi. Što želite pod plahtama, on će to i napraviti, no ima manu zbog koje biste mogli ostati povrijeđeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte, piše Index.

čitam...
Loading...