kompatibilnost

Ovih pet parova horoskopskih znakova će vjerojatno imati predivnu djecu

Postoje horoskopski znakovi koji su kompatibilniji od drugih, a određeni znakovi čine sjajan roditeljski tim u odnosu na druge.

09:48h
0
Foto: Twenty20

Postoje horoskopski znakovi koji su kompatibilniji od drugih, a određeni znakovi čine sjajan roditeljski tim u odnosu na druge.

Kompatibilni horoskopski znakovi uvelike utječu i na to kakva će biti djeca, i to ne prvenstveno fizički. Jer sva su djeca preslatka, ali neku će odlikovati i unutarnja ljepota, hrabrost ili, na primjer, slobodni duh zbog načina na koji su odgajana.

Iako je roditeljstvo naporan posao, ovih pet parova znakova će briljirati u toj ulozi, a i zajedno će stvoriti divno potomstvo.

1. Ovan i strijelac
Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju što vezu čini vrlo strastvenom. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, ovna i strijelca čeka uzbudljiv zajednički život. Par željan uzbuđenja napravit će preslatku, hrabru i avanturistički nastrojenu djecu. Njihova djeca bit će samouvjerena i spremna prihvatiti svaki izazov baš kao i njihovi roditelji! Bit će obitelj koja voli prirodu, a ovan i strijelac naučit će svoje bebače ljepotama svijeta.

2. Bik i vaga
Bik i vaga izgledaju dobro zajedno. Imaju dobar ukus i stil i svoju će ljubav prema modi prenijeti na djecu. Dakle, ako vidiš par s najbolje odjevenim bebama velika je vjerojatnost da su roditelji bik ili vaga! Zamisli sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatku odjeću – njihovo dijete izgledat će lijepo od glave do pete.

3. Rak i ovan
Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske vještine i velike snove. Odgajat će lijepu djecu slobodnog i sretnog duha. Dijete koje ima roditelje raka i ovna uvijek će biti poučeno da je samo nebo granica. Njihova će djeca postići velike stvari i uvijek će učiniti njihove roditelje ponosnima! Zbog svojih dobrih komunikacijskih vještina, rak i ovan imat će najsložniju obitelj s najmanje svađa.

4. Djevica i jarac

Djevica i jarac vrijedni su radnici koji uvijek rade sve zajedno, a prenijet će te osobine i na svoju djecu. Njihova djeca bit će vrlo pametna i znat će kako se nositi sa svakom situacijom. Također, zbog svoje pameti, marljivosti i vanjske i unutarnje ljepote – bit će na najboljem putu prema uspjehu!

5. Vaga i djevica
Vaga izvlači ekstrovertiranu stranu obično sramežljive djevice, a kad odluče imati djecu, njihova će djeca biti dobro odgojena i pažljiva. Djeca vage i djevice brzo će se naviknuti i na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voljet će biti u blizini ljudi. Također, zbog toga će razviti vlastitu grupu prijatelja od samog djetinjstva, a mogli bi biti poznati i kao najpopularnija djeca u školi.

Izvor: miss7.24sata.hr