Rođendan slavimo s vama

Ovih pet sretnih dobitnika uživat će u večerama za dvoje u najboljim restoranima Podravine i Prigorja

08:00h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Brojnim poklonima razveselili smo svoje drage čitatelje za naš drugi rođendan.

Portal ePodravina.hr zajedno sa svojim partnerima darivao vas je zanimljivim poklonima, a danas smo izvukli sretne dobitnike za večere u čak pet restorana diljem Podravine i prigorja.

Večeru za dvoje u Koprivnici poklanja Restoran-Pizzerija Kalimero, koji u novom ambijentu čiji dizajn potpisuje Mirjana Mikulec, nudi još širu ponudu ukusnih jela.

Kalimero vas čeka u novom ambijentu // Foto: Matija Gudlin

Nadaleko poznate sočne pizze iz kuhinje Restorana Kalimero od sada su još ukusnije i bolje. S novim uređenjem interijera, kuhinja je bogatija i za novu krušnu peć poznatog talijanskog proizvođača koja njihove pizze pretvara u pravu čaroliju okusa. Kalimero možete posjetiti na adresi Starogradska 50 Koprivnica.

Sretna dobitnica izvučena slučajnim odabirom je Dubravka Krčmar.

U restoranu Tomislav čeka vas ljubazno osoblje i vrhunska hrana

Smješten u samom centru grada Križevaca, na trgu J. J. Strossmayera, Restoran Tomislav koncipiran je kao restoran i pivovara. Ambijent je tradicionalan, ugodan i topao, a ponuda se bazira na tradicionalnim jelima našeg prigorskog kraja koje će kušati dvoje naših sretnih čitatelja.

Čestitamo Ančici Hulec koja je osvojila večeru za dvoje.

Novouređeni prostor pivnice u Starom gradu // Foto: Matija Gudlin

U đurđevačkom restoranu Stari grad obogaćena je enogastronomska ponuda Đurđevca, ali i šireg područja, a sretnog dobitnika i tamo čeka večera. Jela pripremljena u restoranu domaća su i dio su tradicije Podravine, a kušati ih možete u novouređenom ugodnom ambijentu. Osim večere, moći ćete posjetiti i deve te Interpretacijski centar.

Željko Kolarić čestitamo na osvojenoj večeri u prekrasnom Đurđevcu.

Savršen ambijent i prefina hrana u Pivnici Mejaši

Večerom časti i Pivnica Mejaši na samom ludbreškom Trgu Svetog Trojstva, uređena u autohtonu stilu zagorskoga duha koja svakodnevno nudi velik izbor pizza iz krušne peći te vrhunska jela s roštilja na drvenom ugljenu.

U ukusnim jelima Pivnice Mejaši uživat će Vlatka Pizeta uz pratnju.

Restoran “Stara Pivnica”

Restoran Stara Pivnica u Pitomači, uz vrhunske dnevne menije po niskim cijenama, nudi i autohtona podravska jela, kao što su Svinjski kotlet Stara pivnica, Kotlet z trsja, Pitomačko cvetje, Pohani file soma, Prženi šaran Križnica. Tamo vas čeka ljubazno osoblje te uz večeru, butelja crnog ili bijelog vina.

Ugodnu večer želimo Mirku Šignjaru i njegovoj pratnji.

Čestitamo sretnim dobitnicima koji će kupone za poklon večere dobiti poštom na svoje adrese.