Koprivnički poduzetnik

Ovog petka i subote doživite nezaboravno iskustvo virtualne stvarnosti

Odabrati možete između dva termina, u petak 31. ožujka između 14 i 20 sati ili u subotu, 1. travnja između 9 i 12 sati.

10:52h
0
Foto: ingimage.com

Ovog će se petka i subote u Koprivničkom poduzetniku spojiti virtualno i stvarnost.

Virtualna stvarnost (Virtual Reality – VR) predstavlja računalno simulirano okruženje i osjećaj trodimenzionalnog prostora te je zasigurno tehnologija budućnosti.

Posjetitelji će se moći upoznati s novim tehnologijama i doživjeti jedinstveno i nezaboravno iskustvo svijeta virtualne stvarnosti uz pomoć HTV Vive uređaj, jednog od tehnološki najnaprednijih hardevera ovakve vrste na tržištu.

Show je namijenjen korisnicima svih dobnih skupina, a održat će se u co-working prostoru Poduzetničkog Inkubatora u Dravskoj ulici 17, u Koprivnici.

Sudjelovanje je besplatno, a svaki sudionik imat će priliku uživati u virtualnoj stvarnosti do 15 minuta.

Odabrati možete između dva termina, u petak 31. ožujka između 14 i 20 sati ili u subotu, 1. travnja između 9 i 12 sati.

Napomena: naznačite dan, a potvrda o sudjelovanju Vam stiže na mail PRIJAVE na helena.horvat@inkubator.info najkasnije do četvrtka, 30. ožujka.

Brzo se isključite iz stvarnog prostora, stopite s pričom i virtualnom okolinom. Prepoznajte potencijal tehnologija virtualne stvarnosti i mogućnost primjene u mnogim područjima, od poslovanja, primjene u obrazovanju (virtualne učionice), za marketinške svrhe, u svijetu zabave (industrija video igara), do vojne industrije, medicine, umjetnosti, turizma, treninga, filmske industrije, mode i drugo.

Događaj organizira Koprivnički poduzetnik u suradnji s poduzećem Codebox d.o.o.

čitam...