0.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
AGORA SVILARSKA KVART

Ovog vikenda Koprivničanci će oživjeti Svilarsku ulicu, pričat će se priče, vježbati joga, pjevati, plesati, izlagati slike
O

Važno je znati da u slučaju lošeg vremena aktivnosti predviđene za održavanje na otvorenom održat će se u Sinagogi - Kulturnom centru prim. dr. Krešimir Švarc

Ne propustite

Kako oživjeti dio grada koji je doživio neuspjeh, a da u tome aktivno sudjeluju građani toga grada? Po odgovore na to i slična pitanja dođite ovog vikenda u Svilarsku ulicu gdje će se održati AGORA SVILARSKA KVART. AGORA ili ti Advanced coGeneration Options for Reintegrating local Assets je projekt financiran iz Interreg Danube Transnational Programa, koju organiziraju Grad Koprivnica i Razvojna agencija Sjever DAN d.o.o..

- Oglas -

Cilj projekta AGORA je osuvremeniti praksu i razmišljanje prilikom prostornog planiranja unutar zahvaćenih gradova/regija stavljajući naglasak na inovativne prakse koje se koriste u modernom svijetu, a koje će se prilagoditi ili u potpunosti stvoriti za potrebe partnera uključenih u ovaj projekt.

Građani su neizostavan dionik u planiranju javnih prostora te će biti uključeni u proces planiranja Svilarske ulice na nadolazećem AGORA SVILRSKA KVART događaju.

Događaj će se održati, tijekom subote i nedjelje, 17. i 18. rujna u Svilarskoj ulici.

- Oglas -

Zbog provođenja raznih aktivnosti iz programa u nedjelju 18. rujna za promet će biti zatvoren dio Svilarske ulice.

U realizaciju bogatog dvodnevnog programa uključene su jake domaće snage.

Subotnje jutro započinje pričaonicom za bebe i malu djecu do tri godine na temu prijateljstva u dvorištu Knjižnice i čitaonice Fran Galović, a vode ju Marija Sesvečan, Gordana Bonta i Ida Gašpar. Od 11 sati slijedi tribina Napali se na neuspjeh, Goran Živkovića i Dijane Mateša u Umjetničkoj školi Fortunat Pintarić. Istovremeno će se u istom prostoru održati i aktivnost Skriveno lice Koprivnice – Centar u izvedbi Maše Zamljačanec i Vesne Peršić Kovač.

Nedjeljno jutro počinje vježbom Pozdrav suncu u prostoru Sinagoge, a u realizaciji Mala Yoga Studija. Slijedi šetnja Svilarskom ulicom namijenjena djeci koju će provesti Elizabeta Milanović Glavica. Uživat ćemo u plesnom i glazbenom nastupu Umjetničke škole Fortunat Pintarić, dječjoj predstavi Ježeva kućica, predavanju o Umjetnosti u javnom prostoru koje če održati Iva Bolfek, Draženka Jalšić Ernečić održat će prezentaciju PechaKucha.

Spremaju se i zanimljive izložbe Plot art, Doručak na travi…a bit će tu i ekipa iz #WalkingKoprivnica, Goran Živković i Konrad Mulvaj.

Važno je znati da u slučaju lošeg vremena aktivnosti predviđene za održavanje na otvorenom održat će se u Sinagogi – Kulturnom centru prim. dr. Krešimir Švarc.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

incident u plavšincu

FOTO/VIDEO Željka je pred djecom nožem ubo susjed Damir, supruga Azmina: Došao je po mikser, vikao je, bio pijan, nož mu je zabio na...

Incident koji se u nedjelju popodne dogodio u Plavšincu, a nakon kojeg je jedna osoba s ubodnom ranom i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti