SHOWderica

Ovog vikenda na Šoderici čeka vas pravi SHOW, a mi imamo ulaznice za vas

Cijene dnevnih karata za ovaj bogat program iznose 30 kuna za petak te 40 za subotu, dok je festivalska ulaznica 60 kuna.

17:55h
0
Foto: Matija Gudlin

Ostalo je svega 3 dana do početka ovogodišnje SHOWderice, koja će vas zasigurno iznenaditi svim svojim sadržajima.

Ako već niste, počnite planirati vikend i zaputite se na jezero Šoderica kraj Koprivnice gdje ćete u petak uživati u trash obradama u punk rock verziji grupe Pullover, a do ranih jutarnjih sati zabavljat će nas DJ Gale uz dobro nam poznate trash hitove.

Zabavu nastavljamo u subotu uz poznate izvođače kao što su Mašinko, One Step Away, Me As Well, Myrak, Marco Lucca, Dyslm i Octametric. Spomenuti bendovi nastupat će na main stageu, a DJ na kombi stageu u kampu.

Također u subotu možete omjeriti snage u odbojci. Prijave za turnir su u subotu od 9 do 11 sati kraj odbojkaškog igrališta, a sama kotizacija je 60 kuna po timu. Turnir je ograničen na 16 timova, a kako organizatori promiču ravnopravnost spolova, timovi mogu biti miješani, a mogu se sastojati od maksimalno 4 igrača s tim da će se igrati 3 na 3.

Sponzori i Udruga športske rekreacije podravskih studenata osigurali su bogate nagrade za prva 3 mjesta.

Za vas smo pripremili četiri festivalske ulaznice koje možete osvojiti tako da ispunite obrazac u prilogu ili

1. Lajkate objavu ovog članka na Facebooku i podijelite ju s prijateljima
2. Lajkate stranicu portala ePodravine na Facebooku
3. U komentaru tagirate osobu s kojom želite ići na SHOWdericu

Cijene dnevnih karata za ovaj bogat program iznose 30 kuna za petak te 40 za subotu, dok je festivalska ulaznica 60 kuna. Došlo je vrijeme da proslavite sve položene ispite i dobro se zagrijete za ostatak ljeta pa trk svi na SHOWdericu gdje vam je to osigurano!

čitam...