Zabava za vruće dane

Ovoga ljeta neće biti dosadno uz koncerte, predstave, ulične performere

10:00h
0
Rođendan mažuretkinja
Mažoretkinje na Zrinskom trgu // Foto: Ivan Brkić

Trenutno smo u pregovorima s izvođačima, primarno domaćima, te učesnicima na mnogobrojnim planiranim programima, a zanimljivost je da i da će se održati kino na otvorenom, a nasupit će i ulični performeri, kaže Jakšić.

Bogato koprivničko ljeto prepuno programa, koncerata, predstava, igraonica, izložbi najavio je Mišel Jakšić, v.d. gradonačelnika Koprivnice.

– Želja nam je da obogatimo ljetnu ponudu na koprivničkom Zrinskom trgu te u suradnji s kafićima, građanima, a posebno onima koji ne idu na more, obogatimo ljeto – rekao je Jakšić.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Napomenuo je kako se nada da će ovakva praksa postati tradicija i prerasti u koprivnički brend.

– Trenutno smo u pregovorima s izvođačima, primarno domaćima,  te učesnicima na mnogobrojnim planiranim programima, a zanimljivost je da i da će se održati kino na otvorenom, a nastupit će i ulični performeri – kaže on.

Službeno otvorenje Koprivničkog ljeta, koje će trajati od 1. srpnja do 1. rujna, održat će se nakon Podravskih motiva, a grad poziva sve zainteresirane glazbenike, stand up komičare kao i ostale umjetnike da prijave svoje programe u okvirnom trajanju od 60 minuta, kako bi građanima Koprivnice pružili zabavu i osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Sudeći prema najavama, zabave tijekom ljeta zasigurno neće nedostajati, a koprivnički će trg oživjeti brojni sadržaji.

Grad će na programu raditi uz pomoć partnera Podravke i Carlsberga, a Jakšić je, osim domaćih izvođača, najavio i nastupe nekih poznatijih imena iz svijeta glazbe.

čitam...