ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Ovoga vikenda još jedna utakmica drnjanskog Tomislava i Tehnike, Ferdinandovac u Predavcu, a Legrad u Garešnici

U Kloštar Podravski doputovat će Zdenka 91.

19:00h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Ferdinandovac i Bilogora 91 svakih par kola zamjene se na vrhu Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U ovome trenutku vodeće mjesto pripada Ferdinandovčanima koji imaju četiri boda više, ali i utakmicu više od sastava iz Grubišnog Polja.

Pred nama je 23. kolo koje, stoga, neće promijeniti poredak prvih dviju klubova. Tri susreta igraju se u subotu, a četiri u nedjelju. Svi počinju u 17 sati.

Jedini koprivničko-križevački predstavnik tijekom sutrašnjeg dana bit će legradski Graničar koji gostuje u Garešnici. Dočekat će ih Garić od kojega Legrađani imaju sedam bodova manje, no i jednu utakmicu manje. Prvi susret ovih protivnika, odigran u sklopu 8. kola, završio je pobjedom Garića 1-2.

Ostale subotnje parove čine Bilogora 91 i Suhopolje te Čazma i Slatina.

U nedjelju nas, pak, u Drnju, očekuje županijski derbi Tomislava i Tehnika-Koprivnice. Podsjetimo, nedavno su igrali međusobno u osmini finala Županijskog kupa kada su Građevinari prolazak dalje izborili slavljem 4-0. Tehnika je slavila i u spomenutome, 8. kolu, i to rezultatom 2-1.

Ferdinandovac očekuje derbi, teško gostovanje u Predavcu. Ondje stoluje Dinamo, četvrti sastav prvenstva. Utakmice kod njih, u susjednoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, često se pokažu opasnima. Očito je, Predavčani su vrlo dobri, što ih je dovelo do 36 bodova.

U Kloštar Podravski doputovat će Zdenka 91. Veliki favorit, ukazuje na to poredak, jest domaća Mladost. Ipak je riječ o sastavima koji drže 13. i treću poziciju. Dakle, sve osim pobjede Kloštrana bit će iznenađenje. U njihovoj prvoj utakmici, valja reći, palo je osam pogodaka. A slavili su Kloštrani.

Par ovotjednog, 23. kola čine i Bilogorac i Daruvar, dok je Pitomača slobodna.

Četvrta NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, 23. kolo, subota i nedjelja 8. i 9. svibnja, 17 sati:

Bilogora 91 – Suhopolje / subota
Garić – Graničar L / subota
Čazma – Slatina / subota
Dinamo P – Ferdinandovac / nedjelja
Tomislav D – Tehnika-Koprivnica / nedjelja
Bilogorac – Daruvar / nedjelja
Mladost KP – Zdenka 91 / nedjelja

čitam...