0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
besplatna je

Ovogodišnja Ljetna pozornica donosi umjetnost u pokretu, prijave su u tijeku
O

Ne propustite

Pred nama je Ljetna pozornica vol. 2 umjetnost u pokretu koja donosi umjetno-stvaralački i edukativni program za mlade koji nastoji spojiti različite vrste umjetnosti, umjetnike, kulturno-umjetničke organizacije i udruge s mladima u Podravini.

Program organiziraju Udruga Mudro zbori iz Zagreba i Forum udruga nezavisne kulture FUNK i AK Galerije iz Koprivnice uz financijsku potporu Grada Koprivnice i Koprivničkih voda d.o.o.

– Potreba za ovakvom vrstom pokazala se upravo kroz rad s mladima i to još na dramsko-glazbenoj edukativnoj radionici Igramo se i učimo koja je održana u FUNK-u 5. rujna 2020. godine. Na radionici je iskazan veliki interes za sadržajem ovakve prirode koji, prema izjavama sudionika, često u Podravini izostaje – ističu organizatori.

Program ovogodišnje ljetne pozornice odvijat će se od 2. do 7. srpnja od 17 do 20 sati u prostorijama AK Galerije i FUNK-a.

– Ovogodišnji program osmišljen je u dva dijela – umjetničko-stvaralački dio programa odvijat će se kao šestodnevni dramski stvaralački proces namijenjen mladima u dobi od 18 do 35 godina koji će završiti scenskim prikazom pred publikom, a unutar šestodnevnog procesa održat će se i radionički program u obliku edukativno-glazbene radionice koja je namijenjena odraslima – poručuju.

Dodajmo da će program voditi dramska pedagoginja Jelena Kovačić i dramaturginja Nikolina Rafaj, dok će glazbeni suradnik biti Ivan Grobenski. Glazbenu radionicu vodit će predsjednica Udruge Mudro zbori Iva Jarić Bremec.

Program je za sve besplatan, a prijave su u tijeku.

Foto: FUNK / Udruga Mudro zbori
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti