Nakon tri godine pauze, organizatori najavljuju veliki povratak i još bolji, glasniji i originalniji Partyloop Open air na Šoderici.

Headlineri ovogodišnjeg spektakla su Stanny Abram iz Slovenije, atraktivna Miss Sunshine iz Osijeka te svima dobro znani Krnya iz Križevaca, čiji će nastup uživo na električnoj gitari začiniti Ferzzo.

Partyloop s prostora kampa seli na još atraktivniju lokaciju, samu obalu jezera Šoderica ispred kampa.

Podravsko more će tako, u subotu, 25. lipnja biti nezaobilazna destinacija, a dobra zabava počinje već od popodnevnih sati.

Priprema se vatrena atmosfera začinjena vrućim zvukom elektronske glazbe, servirana u kombinaciji s vrhunskim vizualnim spektaklom, video projekcijama te spektakularnom rasvjetom i odličnom ugostiteljskom ponudom.

Ovim događajem Partyloop slavi 14. obljetnicu, a njegovoj uspješnosti svjedoče tisuće gostiju iz cijele Hrvatske i susjednih država, koji su partijali na Šoderici.

Za sve zainteresirane bit će spreman i kamp, u koji mogu doći i nekoliko dana ranije.

– Nakon niza uspješnih evenata i ovog puta spremamo nova iznenađenja i  velik povratak Partyloopa na atraktivnoj lokaciji na obali jezera koja će dodatno pridonijeti užarenoj atmosferi – rekao je Mario Kos, vlasnik tvrtke Kosinus, začetnik i organizator ovoga projekta.

čitam...