Dom mladih

Ovojite ulaznice za dječju predstavu Maša i Medvjed

18:30h
0
Maša i medvjed // Foto: Elvis Mohorović

Predstava je u Hrvatskoj odigrana već stotinjak puta, a često se i ponavljala zbog odlične posjećenosti.

Popularna predstava za djecu Maša i medvjed na radost svih mališana dolazi u Koprivnicu, i to u ponedjeljak u 17 te u 18.15 sati u Dom mladih.


Predstavu organizira udruga Showtime od veljače ove godine i iznimno je dobro prihvaćena i među djecom i među roditeljima.

Maša i medvjed // Foto: Elvis Mohorović
Maša i medvjed // Foto: Elvis Mohorović

Riječ je o interaktivnoj predstavi nastaloj prema animiranom filmu, odnosno ruskoj narodnoj priči. Glavni cilj prestave je postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije. Upravo je prijateljstvo okosnica predstave koja djecu uvodi u priču o prijateljstvu između nestašne malene djevojčice Maše i velikog smeđeg medvjeda.

Predstava je u Hrvatskoj odigrana već stotinjak puta, a često se i ponavljala zbog odlične posjećenosti. Traje 45 minuta tako da mališani mogu bez problema zainteresirano pratiti toplu priču o Maši i medvjedu.

Ako želite povesti vaše dijete na ovaj kazališni doživljaj, ePodravina vam poklanja dva puta po dvije ulaznice, svaki komplet za jedan termin. Na vama je samo da ispunite obrazac osvojite ulaznice.

Dobitnike ulaznica objavit ćemo u nedjelju.

 

čitam...