ELITNO NATJECANJE

Ozljedama načeta Podravka u odlučujućoj utakmici dočekuje Ferencvaroš: Stanje u ekipi nije najbolje, moramo smanjiti oscilacije

Dođite i podržite Podravku. Ako niste u mogućnosti, izravan prijenos bit će na HRT-u 2 od 18.10 sati.

13:27h
0
Foto: Ivan Balija
Ana Debelić jedna je od igračica koje više nećemo gledati u Podravkinu dresu // Foto: Ivan Balija

Vikend pred rukometašice Podravke Vegete donosi novi susret elitnog natjecanja Lige prvakinja. U Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u subotu od 18.15 sati, u sklopu 4. kola, izaći će igračice trenera Zlatka Saračevića i FTC-Rail Cargo Hungaria, odnosno Ferencvaroša.

– Ovo će biti odlučujuća utakmica za nas. S pozitivnim rezultatom mi smo oni koji odlučuju o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisimo o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje. Uz Zadravec i Ianasi koje su ozlijeđene ovaj tjedan ne mogu računati niti na Franušić i Jandrašić. Treniraju po posebnom programu te su upitne za utakmicu. Moramo raditi na tome da smanjimo oscilacije koje nam se pojavljuju od utakmice do utakmice, ali i u samim utakmicama – kazao je Saračević.

Konferenciji za medije prisustvovale su i dvije igračice. Korina Karlovčan smatra kako moraju ispraviti pogreške napravljene u Mađarskoj gdje su poražene 37-31.

– Igrali smo s njima. Znamo njihove dobre i loše strane, a u Erdu smo pokazale da znamo igrati s njima. Nadamo se da ćemo u subotu pokazati svoje pravo lice i odigrati odličnu utakmicu – izjavila je Magdalena Ećimović.

Metz je s pet bodova vodeći klub Skupine A ispred Kristiansanda s 3. Po dva imaju mađarske i koprivničke rukometašice. Dođite i podržite ih. Ako niste u mogućnosti, izravan prijenos bit će na HRT-u 2 od 18.10 sati.

čitam...