veliko svjetsko priznanje

Pampa tea ima najbolju svjetsku kamilicu, K. Krznarić: Ovo je Oskar među hranom, otvara nam se globalno tržište, ekskluzivni restorani, trgovački centri

Ovim smo ucrtani na karti u proizvodnju kamilice na svjetskoj razini kao najkvalitetnije područje za njen uzgoj, a to nije prilika samo nama nego i drugim proizvođačima kojima se otvara globalno tržište gdje možemo diktirati veće cijene zbog same kvalitete, poručuju braća

12:36h
0
krznarici

Koprivnički proizvođači čajeva, braća Krešimir i Domagoj Krznarić, vlasnici Pampa tea, obrta za proizvodnju čajeva, ostvarili su novi uspjeh. Njihov čaj u piramidi Bakina kamilica treću je godinu za redom osvojila čak dvije Great taste zvjezdice na prestižnom natjecanju održanom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Iz tog razloga, dobili su i Great Taste Producer nagradu, koja ih pozicionira na svjetsku mapu najboljih proizvođača hrane.

– Ove godine osvojili smo dvije zvjezdice i dodatnu nagradu što znači da smo renomirani proizvođač, a oni garantiraju za našu kvalitetu. Nagrada nam je ulaznica u ekskluzivne restorane, prehrambene trgovine, trgovačke centre i od velikog je značaja za podizanje našeg imagea. Godinama pričamo da Hrvatska proizvodi najkvalitetniju kamilicu, znamo da smo dobri, no nitko se nije odvažio ići na natjecanja. Sada nam se sve poklopilo, od posebnog pakiranja čaja u piramide, tehnologije, kvalitetne sirovine, kvalitetne dorade i prerade kamilice. Ovim smo ucrtani na karti u proizvodnju kamilice na svjetskoj razini kao najkvalitetnije područje za njen uzgoj, a to nije prilika samo nama nego i drugim proizvođačima kojima se otvara globalno tržište gdje možemo diktirati veće cijene zbog same kvalitete – poručuju braća.

Kažu da su na ovu nagradu smo izrazito ponosni.

– Potvrda je to da naš uspjeh nije slučajan, nego plod dugogodišnjeg rada, znanja, tehnologije i zalaganja cjelokupne “Pampa-tea” obitelji, prijatelja i partnera. Dalje nastavljamo tim putem koji smo si zacrtali davne 2000. godine da proizvodimo korisne, ukusne i najbolje biljne čajeve, što još jednom potvrđuju ove prestižne nagrade koja se smatraju Oskarom među hranom, najbolji od najboljih – zaključili su Krznarići.

U nastavku pogledajte što su o Bakinoj kamilici, koju Krznarići beru na podravskim plantažama, napisali ocjenjivači: