Pan kup Varaždin: 22 ekipe osigurale prolaz, slijedi vikend nade – 33 ekipe u borbi za 17 mjesta

09:04h
0
Detalj s utakmice Pivnica-Medonja-Junajted AMOZ-Gornja-Radgona 3-1

Stigli smo do možda i najuzbudljivijeg dijela 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu “Pan kup Varaždin 2013”. Pred nama je završni vikend prvoga kruga, posljednja dva dana igranja u 11 seniorskih i šest veteranskih skupina turnira, završnih 18 utakmica u dijelu turnira u kojem si (neke ekipe) mogu priuštiti krivi korak. Međutim, ne i 33 ekipa spomenutih u naslovu, koje će ove subote od 19 sati odnosno u nedjelju od podneva u borbu za preostalih 17 slobodnih mjesta u drugome krugu.

Za podsjetnik, u seniorskom turniru plasman u idući krug osiguravaju svi prvaci i drugoplasirane ekipe u skupinama, te dva najupsješnija trećeplasirana sastava. Pri čemu će osam najupsješnijih prvaka (od 11 skupina) izravno u osminu finala dok će preostali prvaci (3 ekipe), drugoplasirane momčadi (11 ekipa) i dvije naj-treće ekipe (ukupno njih 16) u repesaž, odnosno 1/16 finala, za preostalih osam mjesta u osmini završnice. Kod veterana idu dalje sve prve, druge i tri trećeplasirane ekipe i to na način da najbolji od šest prvaka skupina za nagradu dobiva izravni plasman u četvrtfinale, dok će ostali prvaci (pet ekipa) svi drugi (šest ekipa) i tri treća (ukupno 14 ekipa) igrati osminu finala za preostalih sedam mjesta u četvrtzavršnici.

Dosad su 22 ekipe osigurale daljnje natjecanje. To su u seniorskom turniru branitelj naslova Avto Grosuplje (SLO), zatim Kolding Caffe (Zagreb), MNK Fotex (Nedeljanec), CB Afrika Banfica (Varaždin), Automobil Lončar & Fotex (Varaždin), Club MM (Zagreb), Damaged Jeans & Teatro Sokol (Zagreb), TC Lexi (Klenovnik), ASO Ponos (Krapina), Veleučilište Varaždin, Auto Florijanić (Trnovec), Fotex Moja putovanja (Varaždin), Svježa jaja Vuk (Čehovec), MIP Weyland (Pušćine), Pivnica Medonja Junajted & Grandi (Varaždin) i AMOZ (Gornja Radgpna, SLO), a u veteranskoj konkurenciji IPA Zagreb, Srijedom u sedam (Žigrovec), Prodajni centar Bat (Čakovec), Lepoglava, TRC (Ivanec) i Varaždinski zug Moja putovanja (Varaždin). Za preostalih 17 mjesta konkuriraju čak 33 ekipe, koje imaju makar i minimalnu šansu. Potpuno je otpalo tek 10 ekipa, od 65 sudionika ukupno na turniru. Što dovoljno govori o dramatičnosti završnice prvoga kruga.

Bolja pozivnica za dolazak u Arenu Varaždin ove subote, 28. prosinca od 19 sati, odnosno dan kasnije, u nedjelju, od podneva – doista ne treba. Ulaznica je i dalje simboličnih – 10 kuna za cjelodnevni program natjecanja.

U nastavku donosimo raspored preostalih utakmica po skupinama, a sve dosadašnje rezultate i stanje na tablicama možete pronaći na službenim internetskim stranicama turnira www.pan-kup.com.

RASPORED UTAKMICA – SUBOTA, 28. prosinca 2013.

19:00 VET ZABA – VARTEKS VETERANI

19:40 BAŠKA BOYS (Zabok) – MNK LJUBEŠČICA

20:20 VET PIVNICA MEDONJA – AGROPROTEINKA (Zagreb)

21:00 VET PRODAJNI CENTAR BAT (Čakovec) – LEPOGLAVA

21:40 VET MNE BANFICA (Varaždin) – SRIJEDOM U SEDAM (Žigrovec)

22:20 VET IRISH PUB LENDAVA (SLO) – NK VARTEKS VETERANI (Vž/Jalkovec)

RASPORED UTAKMICA – NEDJELJA, 29. prosinca 2013.

12:00 VET GROSUPLJE AVTO (SLO) – ELKOM IVANČICA (Ivanec)

12:40 CB BOLERO (Varaždinske Toplice) – LOTUS 91 (Jalkovec)

13:20 VET HORVAT PRODUCTION (Ludbreg) – GROSUPLJE AVTO (SLO)

14:00 VET HBR SPORT (Zagreb) – KONOBA TOMIĆ (Brač)

14:40 VET AUTOMOBIL LONČAR (Varaždin) – GROSUPLJE AVTO (SLO)

15:20 VET HBR SPORT (Zagreb) – PIVNICA MEDONJA (Varaždin)

16:00 VET KONOBA TOMIĆ (Brač) – AGROPROTEINKA (Zagreb)

16:40 MNK ČREŠNJEVO & RESTORAN EL – FE LACIO (Varaždin)

17:20 VET HBR SPORT (Zagreb) – AGROPROTEINKA (Zagreb)

18:00 VET PIVNICA MEDONJA (Varaždin) – KONOBA TOMIĆ (Brač)

18:40 MAL-GAL GRAĐEVINARSTVO (Krapina) – AUTO MARIO (Đurmanec)

19:20 VET TRC (Ivanec) – VARAŽDINSKI ZUG MP (Varaždin)

20:00 AUTO FLORIJANIĆ (Trnovec) – MIP WEYLAND (Pušćine)

20:40 VET GREEN BAY (Varaždin) – VARTEKS VETERANI (Varaždin)

21:20 CBB NEKRETNINE & KAHLI BEER (Varaždin) – ZUNOG WINUS (Koprivnica)

22:00 CB DOBERMANN (Zagreb) – FURJANTED CB MANUELA (Gojanec)