Pan kup Varaždin: Vrhunac turnira, kreće osmina finala!

16:49h
0
Ilustracija

Danas navečer počinju utakmice osmine finala glavnog turnira 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu pod imenom „Pan kup Varaždin 2013″. Šesnaest najboljih momčadi seniorskog turnira kreće u borbu za veliku završnicu, za četvrtfinale koje će se igrati u ponedjeljak, na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja.

Fotex Pečenjara Ris iz Nedeljanca i MNK Ljubeščica večeras će otvoriti osminu finala. Odmah veliki županijski derbi, u 18:40 sati, kojeg će samo sat i pol kasnije nastaviti branitelj naslova Avto Grosuplje iz Slovenije i iz utakmice u utakmicu sve bolji MIP Weyland iz Pušćina. Na rasporedu su i preostale tri utakmice osmine finala veteranskog turnira – možda i glavni favorit turnira HBR Sport iz Zagreba (Franja, Hucika, Šimunić…) mora preskočiti Banficu, Prodajni centar Bat iz Čakovca veliki je favorit protiv ekipe Varaždinski zug Moja putovanja, a dramatično će sasvim sigurno biti i u srazu ekipa Srijedom u sedam (Žigrovec) i Horvat Production (Ludbreg).

Favorite smo naznačili, samo – favoriti su bili i IPA Zagreb protiv Bilikuma i Varteks veterani protiv TRC-a. I jedni i drugi su – ispali; varaždinski Bilikum šokirao je po mnogima prvog favorita, zagrebačku IPA-u, pobijedivši 2:1, a srakarsko-trnovečki TRC bio je bolji od Varteksa, svladavši po imenima daleko renomiranije Varaždince 3:2. Sve u svemu, čeka nas izuzetno atraktivan vikend, počevši od večeras u – 18 sati.

1/16 F SENIORI & OSMINA FINALA VETERANI – ČETVRTAK, 02. siječnja 2014.

VELEUČILIŠTE VARAŽDIN – AMOZ (Gornja Radgona, SLO) 1:4

VET IPA ZAGREB – CB BILIKUM (Varaždin) 1:2

CB BOLERO (Varaždinske Toplice) – FOTEX MOJA PUTOVANJA (Varaždin) 1:1, p: 2:3

VET TRC (Ivanec) – VARTEKS VETERANI (Varaždin) 3:2

OSMINA FINALA – SENIORI i VETERANI – PETAK, 03. siječnja 2014.

18:00 VET HBR SPORT (Zagreb) – MNE BANFICA (Varaždin)

18:40 FOTEX PEČENJARA RIS (Nedeljanec) – MNK LJUBEŠČICA

19:20 VET PRODAJNI CENTAR BAT (Čk) – VARAŽDINSKI ZUG MOJA PUTOVANJA

20:00 AVTO GROSUPLJE (SLO) – MIP WEYLAND

20:40 VET SRIJEDOM U SEDAM (Varaždin) – HORVAT PRODUCTION (Ludbreg)

Sve ostale informacije možete pratiti na službenim stranicama turnira www.pan-kup.com