Pan Zimska liga: U polufinalu Unija beton – Dom Bistričak i Eko papir Peteranec – CB Dobermann

23:21h
0
Eko papir Peteranec // Foto: UMNK

Osim veteranske završnice, nedjeljno izdanje Pan Zimske lige donijelo je i četiri kvalitetne utakmice seniorskog četvrtfinala.

Unija beton je slomila otpor Ferostorja rezultatom 4:2 i tako postala prvi sudionik polufinala, a u pravom festivalu pogodaka Dom Bistričak je u do kraja neizvjesnom susretu svladao CB Peticu.

Ispao je osvajač križevačkog turnira Gas Co, izbacila ga je mlada momčad Eko papira Peteranec (bivši Amadeus) predvođena Jamborom i Tkalčićem, koja je najugodnije iznenađenje koprivničkog malonogometnog turnira.

Na kraju nedjeljnog programa brojni su ljubitelji malog nogometa mogli uživati u pravoj poslastici između dvije odlične zagrebačke momčadi.

– Prava je šteta što jedni moraju ispasti – moglo se čuti na tribinama.

Damaged Jeans poveo je s 2:0, da bi CB Dobermann smanjio u posljednjoj sekundi prvog poluvremena. U nastavku je Dobermann izjednačio i imao još nekoliko dobrih prilika, no ni suparnik se nije predavao.

Aktualni osvajač koprivničkog turnira na kraju je bio bolji u izvođenju kaznenih udaraca te će se u Superfinalu sljedeće subote (18. siječnja) imati priliku braniti naslov.

U polufinalu će se sastati Unija beton – Dom Bistričak i Eko papir Peteranec – CB Dobermann, a odigrat će se i završne utakmice u obje pionirske konkurencije u sklopu Memorijala prof. Branimira Jedvaja. Raspored će organizatori iz Udruge za mali nogomet Koprivnica objaviti naknadno.

REZULTATI – NEDJELJA, 12. SIJEČNJA

Seniori – četvrtfinale

Ferostroj – Unija beton 2:4

Dom Bistričak – CB Petica 5:4

Gas Co – Eko papir Peteranec 1:3

CB Dobermann – Damaged Jeans Teatro Sokol 4:3 (2:2)

Parovi polufinala

Unija beton – Dom Bistričak

Eko papir Peteranec – CB Dobermann