pripremni susreti

Panonija gostovala u Ferdinandovcu, Građevinari odigrali dvije utakmice za vikend, kao i Starigrad

Tehnika-Koprivnica jučer je remizirala s Podturenom u Kuzmincu, završilo je 1-1. Danas nisu mirovali, već su na umjetnom travnjaku ugostili Rudar iz Glogovca kojeg su svladali sa 5-1. 

21:17h
0
Nk Starigrad - Nk Panonija
Foto: Ivan Brkić

Još je jedan vikend skoro gotov, neki se već opasno ‘zalaufavaju’ za novu sezonu, dok su drugi tek polako ušli u trenažni proces. Nakon utakmica koje su odigrane jučer, nekoliko njih bilo je na rasporedu i danas.

Dodajmo kako je jučer Imbriovec u posljednjim minutama probio ‘bunker’ legradskog Graničara i plasirao se u finale tamošnjeg turnira, strijelac je bio Vručina. U finalu turnira igrat će tako Tehničar Cvetkovec i Borac iz Imbriovca, a isto je na rasporedu 5. kolovoza. Isti dan igra se i utakmica domaćeg Graničara i Osvita, ta je za treće mjesto.

Panonija je danas gostovala u Ferdinandovcu gdje su stigli bez dovoljno širine što se vidjelo i na rezultatu, bilo je 6-0 za domaćina. Sloga iz Koprivničkog Ivanca igrala je protiv Miklinovca s kojim je odigrala 2-2.

Tehnika-Koprivnica jučer je remizirala s Podturenom u Kuzmincu, završilo je 1-1. Danas nisu mirovali, već su na umjetnom travnjaku ugostili Rudar iz Glogovca kojeg su svladali sa 5-1.

Hlebinska Lipa igrala je jučer sa Starigradom na svom terenu, slavili su s 5-2. Dan poslije, točnije danas, Starigrad je gostovao kod Drave u Novigradu Podravskom gdje je pobijedio s 1-2. Povela je Drava preko Jurkića, da bi Starigrad s bijele točke izjednačio i onda u drugom poluvremenu zabio za preokret i pobjedu.

Močile su pak gostovale u Sigecu kod Mladosti, gdje su pobijedili zabivši četiri gola. Dva su dobili, no piše se pobjeda, prijateljska. Rudar iz Botinovca sa 6-2 je pobijedio Dravu iz Podravske Selnice.

Rezultati

Graničar Legrad – Borac Imbriovec 0-1
Sloga KI – Miklinovec 2-2
Ferdinandovac – Panonija 6-0
Lipa – Starigrad 5-2
Drava NP – Starigrad 1-2
Tehnika-Koprivnica – Podturen 1-1
Tehnika-Koprivnica – Rudar G 5-1
Mladost Sigetec – Močile 2-4
Rudar B – Drava SP 6-2

FOTO ‘Tucko’ u debiju za Drnje zabio gol vrijedan pobjede, Cvetkovec razbio Osvit

čitam...