prva žnl

Panonija stigla na gostovanje samo s 11 igrača, neki neopravdano izostali pa ih nakon pet dana priprema čeka sastanak s upravom

Na utakmici protiv Ferdinandovca zaigrala su i dva nova imena u Panoniji, radi se o Marku Janjiću, braniču, i Luki Kamberu, krilnom napadaču.

09:03h
0
Foto: Jurica Karan

Panonija iz Peteranca jučer je gostovala u Ferdinandovcu gdje su poraženi sa 6-0. Kako su naveli na svojoj Facebook stranici, poraženi su od protivnika koji se već duže sprema za kup natjecanje, dok su subjektivni razlozi nešto drugačiji.

Mora se uzeti u obzir kako im je ovo bila prva pripremna utakmica, s pripremama su počeli tek u ponedjeljak. No ono s čime u klubu nisu zadovoljni su brojni izostanci igrača, nekih opravdano, a nekih ipak neopravdano. Iz kluba nisu htjeli javno prozivati te igrače, već su im samo poručili da ih čeka sastanak s Upravom kluba.

Na utakmici protiv Ferdinandovca zaigrala su i dva nova imena u Panoniji, radi se o Marku Janjiću, braniču, i Luki Kamberu, krilnom napadaču. Dosad su igrali u Sesvetskom Kraljevci i Borongaju.