Papa, Delić i Tepurić strijelci u Dravogradu

08:07h
0
090318-delic-m

Drago Papa, Mateas Delić i Franjo Tepurić postigli su pogotke za Slaven Belupo na prijateljskoj utakmici odigranoj u utorak u slovenskom Dravogradu.

Farmaceuti su istoimenog slovenskog trećeligaša pobijedili rezultatom 3:1, a trener Zlatko Dalić dao je priliku svim zdravim igračima.

Gosti iz Koprivnice prikazali su dopadljivu igru s dosta kombinatorike, stvorili su i velik broj prigoda, no ostali su na tri postignuta pogotka.

Utakmica u Dravogradu bila je posljednja provjera uoči prvenstvenog susreta s Međimurjem, koji je na rasporedu u subotu u 20,30 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

DRAVOGRAD – SLAVEN BELUPO 1:3 (0:2)

DRAVOGRAD – Igralište Sportskog centra. Gledatelja 100. Sudac: Vivod (Dravograd).

DRAVOGRAD: Veršovnik, Kolman, Grešovnik, Frajdl, Kac, Grobovšek, Čavnik, Kardoš, Kiselak, Ovčar, Lipnik (još su igrali: Vergles, Javornik, Kus, Kozar, Naglič, Ogrin). TRENER: Janko Lorber.

SLAVEN BELUPO: Pelin, Kokalović, Rogulj, Vojnović, Papa, Delić, Purić, Gregurina, Jurić, Nynkeu, Maras (još su igrali: Rodić, Čaval, Poredski, Poldrugač, Šafarić, Posavec, Bilen, Jakšinić, Gal, Jambrušić, Tepurić, Csizmadia). TRENER: Zlatko Dalić.

STRIJELCI: 0:1 Papa (6), 0:2 Delić (29), 1:2 Javornik (55), 1:3 Tepurić (61).