DOBRA VIJEST

Paracki i Božić produžili ugovore sa Slaven Belupom, ostaju do ljeta 2022.

Zadovoljan takvim raspletom je, naravno, trener Tomislav Stipić.

13:42h
0
Foto: Ivan Brkić

Goran Paracki i Tomislav Božić na još godinu dana produžili su ugovor sa Slaven Belupom. Osovina obrane koprivničkog prvoligaša, dakle, ostat će u klubu do ljeta 2022. godine, stoji na klupskim stranicama.

Da je riječ o obrambenoj osovini Farmaceuta govore brojke prema kojima je Paracki u tekućoj sezoni upisao 22 nastupa, dok je Božić odradio 20 utakmica.

– Sretan sam što sam potpisao novi ugovor. U Koprivnici i Slaven Belupu osjećam se kao kod kuće. I dalje sam jako motiviran pružati dobre partije na terenu i s veseljem čekam nove izazove i utakmice koje su pred nama – kazao je Paracki, inače igrač koji je i ranije nosio dres Slavena u kojemu je ukupno odigrao 116 utakmica.

– Dogovorili smo se sve u dvije minute, dali si ruku i produžili ugovor na obostrano zadovoljstvo. Osjećam se zaista ugodno ovdje i sretan sam što ću ostati dio Slaven Belupa – dodao je Božić, defenzivac koji je od prošlogodišnjeg dolaska nastupio u 47 utakmica.

Zadovoljan takvim raspletom je, naravno, trener Tomislav Stipić.

– Paracki i Božić su vođe ove ekipe. To su potvrdili svojim ponašanjem na terenu i izvan njega. Ostalih devet mjesta u ekipi je namijenjeno za izlog i stvaranje klupske vrijednosti – rekao je trener.

Slaven Belupo - Lokomotiva // Foto: Ivan Balija
Tomislav Božić // Foto: Ivan Balija