KUD SU GLEDALI

Parkirališta su jučer bila bolna točka brojnim vozačima, nastala je i poprilična šteta

U prvom slučaju policija je pokrenula prekršajni postupak, u drugom naplatila novčanu kaznu, a protiv trećeg vozača provodi kriminalističko istraživanje.

11:40h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Jučerašnji dan bio je koban za brojne vozače koji su vozili parkiralištima. Policija je zabilježila čak tri prometne nesreće u kojima nije nitko stradao, ali su vozači počinili materijalnu štetu.

Prva se dogodila oko 10.50 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu. Ovdje je 49-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Kia Shuma koprivničke registarske oznake. Prilikom parkiranja udarila je u parkirani osobni automobil Seat. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga je evidentirana oko 16.05 sati, u Koprivnici u Ulici Braće Radića. Tu je na parkiralištu 36-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Ford te prilikom nepropisne vožnje unazad stražnjom stranom vozila udario u metalni dio nadstrešnice. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Posljednja koju je u izviješću navela policija desila se oko 16.30 sati, u Đurđevcu. Tamo je na parkiralištu u Ulici Đure Basaričeka 28-godišnji vozač upravljao automobilom te prilikom nepropisnog uključivanja u promet udario u rubni kamen i parkirani osobni automobil Opel te napustio mjesto događaja.

Vozač je naknadno pronađen i uhićen te se provodi kriminalističko istraživanje.