srednja škola ivan seljanac

Partneri na projektu Socijalno poduzetništvo družili se u Križevcima

14:15h
0
Projekt Socijalno poduzetništvo // Foto: krizevci.hr
Projekt Socijalno poduzetništvo // Foto: krizevci.hr

Cilj ovog projekta vrijednog oko 850 000 kuna je modernizirati kurikulum u predmetu Poduzetništvo za zanimanje komercijalist, odnosno uvesti sadržaje koji će govoriti o socijalnom poduzetništvu.

Križevačka Srednja škola Ivan Seljanec partner je u projektu Socijalno poduzetništvo – nove kompetencije komercijalista čiji je nositelj Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar.


Kao partneri sudjeluju i Srednja škola Koprivnica, Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Studentski poduzetnički inkubator Sveučilišta u Zagrebu, Socijalna zadruga Humana nova iz Čakovca, Socijalna zadruga Pružimo ruke iz Bjelovara te križevačko socijalno poduzeće Hedona.

U sklopu te suradnje nedavno su križevačka škola i socijalno poduzeće Hedona bili domaćini projektnim partnerima.

Goste je najprije Gordana Juran-Ratković, ravnateljica škole, upoznala sa školom, a potom su krenuli u obilazak čokolaterije Hedona gdje su ih s načinom poslovanja te misijom i vizijom poduzeća upoznale Gorana Katalenić, direktorica, i Sunčica Starinec, tehnologinja i voditeljica proizvodnje.

Cilj ovog projekta vrijednog oko 850 000 kuna je modernizirati kurikulum u predmetu Poduzetništvo za zanimanje komercijalist, odnosno uvesti sadržaje koji će govoriti o socijalnom poduzetništvu, osmisliti priručnik i izraditi nove nastavne materijale te educirati nastavnike za njihovo provođenje.

 

čitam...