brojni sadržaji

PARTY ZONA STARI GRAD Središnje mjesto za zabavu na Špancirfestu

Program i više nego atraktivan, pa ne sumnjamo da će prostor uz Stari grad i ove godine biti prepun.

14:30h
0
Foto: Facebook

Party Zona Stari grad i ovog će Špancirfesta biti središnje mjesto za zabavu! Pojačana je ove godine za brojne dodatne sadržaje i atrakcije zbog čega ne sumnamo da će svi putevi voditi upravo prema Starom gradu.

Party Zona Stari grad i ovog će Špancirfesta biti središnje mjesto za zabavu! Pojačana je ove godine za brojne dodatne sadržaje i atrakcije zbog čega ne sumnamo da će svi putevi voditi upravo prema Starom gradu.

Ogranizatori iz Show Concepta su se dodatno potrudili pa će aktivno biti od ranog jutra, svih deset dana Špancirfesta.

Glavna novost bit će Kvart zona, osmišljena u suradnji s incijativom Varaždin for European Youth Capital 2022 i Udrugom mladih V.U.K. Bit će tu capoere, joge, radionica grafita, radionica izrade vijetnamskih šešira, sve kako bi ‘špancireri’ dan proveli što ugodnije. Kako navode organizatori, glavne karakteristike Kvarta su sloboda, otvorenost, ljubav i različitost.

> PARTY ZONA – Dodatan sadržaj u Kvartu

Kvart zona bit će smještena u dolasku prema Starom gradu, od lančane kule prema glavnom ulazu dvorca Starog grada, a tamo će biti i nova, posebna pozornica Kvart zona Coca cola, na kojoj će između ostalih svirati Jonathan, Mayales, Kandžija. Varaždinske snage zastupat će Jam Ritual, a bit će tu i program DJ-eva, koji će svirati u tjednu prije i poslije koncerata na glavnoj PAN pozornici Stari grad.

Glavna pozornica Stari grad – Pan pozornica bit će i ove godine smještena pokraj Starog grada, a u petak ju otvaraju Gipsy Kings, a svirat će još KrankenšvesterVojko V, Goran Bare i Majke, Gustafi, Elemental, Džambo Aguševi Orchestra, Tony Cetinski, Rambo Amadeus, Silente.

Program i više nego atraktivan, pa ne sumnjamo da će prostor uz Stari grad i ove godine biti prepun.

> STARI GRAD PAN POZORNICA – Pogledajte što ćemo slušati na najvećoj pozornici Špancira

Uz to, očekuje vas veliki izbor pića, piva, vina, specijalnih edicija žestokih pića, ali i atraktivni gastro štandovi, kao i proteklih godina.

Sve novosti pratite i na njihovoj Facebook stranici Show Concept – event zona te Instagramu na kojem će objavljivati brojne sadržaje koji su vezani uz organizaciju i backstage. Proučite što se sve nudi, dobro se pripremite i zabavite tijekom deset dana Špancirfesta!

čitam...