Partyloop Open Air u subotu na Šoderici

10:28h
0

100624-partyloop-mI ove godine na jezeru Šoderica kraj Koprivnice održat će se Partyloop Open Air, party elektronske plesne glazbe. Datum održavanja je subota, 26. lipnja 2010., u vremenu od 18 do 06 sati sljedećeg dana.

Lani se na prostoru Auto kampa na Šoderici okupilo gotovo 2000 posjetitelja, a organizatori i ove godine žele okupiti mlade iz cijele regije sjeverozapadne Hrvatske, ali i iz Mađarske i Slovenije, kako bi svi zajedno oživjeli nekad vrlo popularnu Šodericu i uživali uz zvukove kvalitetne elektronske glazbe.

Ove godine očekuje se i daleko veći broj ljudi, kako zbog kvaltetnijih i najjačih imena elektronske glazbe u Hrvatskoj, tako i zbog kvalitetnije i opsežnije promocije događaja.

100624-party-mOrganiziran je besplatan prijevoz busevima iz Koprivnice prema Šoderici (18 h i 21 h) i natrag (06 h).

Od izvođača nastupit će Petar Dundov (Zagreb), Seraphim Codex (Bjelovar), ZERO (Zagreb), N-Ter (Zagreb), Examine (Zagreb), Andlar (Zagreb), Krnya (Križevci), Pintha (Varaždin), Chille jr (Koprivnica), Pazman (Novi Marof), Chani Brawo (Koprivnica) i G-Rush (Koprivnica).

Uz još bolje ozvučenje i veću pozornicu, u pripremljene su i video projekcije za veliki video zid, a cijeli event će se snimati video i tonski u produkciji HD-DESIGN studia.

100624-petar-mGlavnom eventu je prethodilo nekoliko warm-up party-a, 22. svibnja u zagrebačkom klubu Sirup, u bjelovarskom Klubu 29. svibnja, te u koprivničkoj MMC Kugli 4. lipnja.

Pokrenut je i Partyloop Open Air Promo internet radio na kojem se vrte promo mixevi najavljenih izvođača: http://216.59.4.130:8110/listen.pls

Organizatori se zahvaljuju i svim sponzorima bez kojih ovaj event ne bi bio moguć te velikoj pomoći i podršci pivovare Carlsberg Croatia i Grada Koprivnice.