Partyloop proslavio “desetku”

13:01h
0
Vatrena atmosfera za vrijeme nastupa Dubioza Kolektiva // foto: Marko Horvat

Partyloop je ove subote u srednjoškolskoj dvorani proslavio svoju desetu obljetnicu, uz vrhunska imena glazbene scene, Kawasaki 3p, Dubiozu Kolektiv i londonskog dj-a Adama Freelanda.

Nastupale su i domaće snage iz Dead Fisha, a atmosferu između nastupa bendova je podizao dj Torres. Ovaj je spektakl privukao više stotina ljudi, a osim iz Koprivnice, u dvoranu su pohrlili i fanovi iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Zagreba. Uz posebne svjetlosne efekte i vizualizacije te extra veliku pozornicu, cijela je manifestacija bila osim zvučnog i poseban vizualni događaj. Najeksplozivniji je bio koncert Dubioze Kolektiv, benda koji je energičnim nastupom te starim i novim hitovima izazvao euforiju među posjetiteljima.

Adis i Almir iz Dubioze znaju kako napraviti odličnu atmosferu // foto: Marko HorvatBilo je ludilo i voljeli bi da sviramo još dva dana nakon koncetra – rekli su nam Adis i Almir, frontmeni Dubioze. Kažu da vole nastupati u Koprivnici, a bili su ovdje i prije godinu dana u Domu Mladih, također u produkciji Partyloopa.

Tomfa, frontmen Kawasaki3p-a, kazao nam je kako predugo nisu nastupali u Koprivnici.

Bili smo ovdje prije kojih 10 godina, a ovo sada je bio pravi tulum. To ne čudi, jer izbor bendova garantira pravi dernek – rekli su dobro raspoloženi dečki iz Kawasaki 3p-a. Dobar je provod trajao od 20 sati pa sve do do 4 ujutro, a after party od dva sata na dalje je odlično odradio dj  Adam Freeland, koji je ‘nabrijanim’ zvukom, na podiju zadržao one najizdržljivije posjetitelje.

Tomfa i cijela ekipa Kawasaki 3p nakon gotovo 10 godina konačno pred koprivničkom publikom // foto: Marko HorvatHvala svima koji su podržali event i došli na proslavu desete godišnjice te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji eventa – kazao je organizator Mario Kos.

Dodao je da je obilježavanjem desete godišnjice u vlastitoj produkciji Partyloopa zaokružio niz odličnih koncetara koji su drmali Koprivnicu.

– Otvoreni smo za suradnju u organizaciji sličnih evenata, u koje možemo uložiti stečeno iskustvo u organiziciji mnoštva koncerata, partya i promociju urbanih i kulturnih sadržaja – zaključio je Kos. 

>> Cijela fotogalerija

{vsig}vijesti/05-2012/partyloop10{/vsig}

čitam...