-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Passenger routine nastupaju u finalu na Imagine Croatia
P

Ne propustite

Ove godine Koprivničko-križevačku županiju na Imagine festivalu u Zagrebu 6. prosinca 2014. predstavljat će Tea Mačković, Hannah Pavlić, Renato Valent, Petar Šimčić i Matea Čvagić koji se skrivaju iza imena Passenger routine.

- Oglas -

To je sastav u kojem su udružena dva sastava. Duo Tea Mačković i Hannah Pavlić za klavirom (autorice skladbe “Crveno svjetlo”, skladba svirana četveroručno na jednom klaviru) te istoimeni bend Passenger routine u kojem je Petar Šimčić gitarist i back vokal (ujedno autor glazbe u pjesmi “Eyes that dreamed of Greece”), Renato Valent bubnjar, Matea Čvagić je glavni vokal (ujedno i autorica teksta pjesme “Eyes that dreamed of Greece”).

No, pri izvođenju te pjesme, Tea Mačković i Hannah Pavlić klaviristice su koje uskaču i upotpunjuju pjesmu, a Hannah Pavlić je jedan od back vokala.

- Oglas -

Vođeni sličnim ciljevima i snovima, dva sastava su se udružila te se prijavila na Imagine festival u želji da stvaraju nova iskustva, prošire horizonte, upoznaju različite kulture i podijele dio svoga stvaralaštva s ljudima oko sebe u želji da ljude usreće i da im pruže zadovoljstvo izvodeći svoja autorska djela i radeći ono što vole.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti