Patriku Jagustinu darovali 2500 kuna

19:15h
0
Mladi pjevači nadaju se kako će Patriku bar malo olakšati

Koprivničke pjevačke nade pokazale su humanitaran duh i malom Patriku Jagustinu donirale 2500 kuna sakupljenih na koncertu sjećanja na Tošu Proeskog.

Podsjetimo, Patrik boluje od rijetke i neizlječive Perthesove bolesti, zbog čega se ne može normalno kretati. Zbog bolesti stradava bedrena kost, a Patrikova nada u ozdravljenje je – odrastanje. Koncert na kojem je novac sakupljen održan je povodom 4. godišnjice smrti Toše Proeskog, 16. listopada 2011. godine., a najveće hitove makedonskog pjevača uživo su izveli današnji humanitarci.

Najavljuju i kako će osnovati i Fan club Toše Proeski te nastaviti Tošetov humanitarni rad, koji mu je, kako kažu, bio veliki životni motiv. Želja im je organizirati put do Tošinog posljednjeg počivališta u Kruševu i redovito organizirati ovakve i slične akcije na njegov rođendan i obljetnice njegove smrti. 

Koprivničanci su već u više navrata pokazali da brinu za svoje sugrađane kojima je potrebna pomoć, a nadamo se da će i ova gesta pomoći Patriku da živi normalniji život, kakav svatko zaslužuje.